Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Šatan oznámil nomináciu na hokejový šampionát. Kto sa predstaví v Rige?

.sita .šport

Takmer polovica slovenského kádra absolvuje debut na MS, na tomto fóre sa doteraz nepredstavilo 13 z 28 nominovaných hráčov.

Šatan oznámil nomináciu na hokejový šampionát. Kto sa predstaví v Rige? SITA/Diana Černáková

do záverečnej nominácie slovenskej hokejovej reprezentácie pre majstrovstvá sveta v lotyšskej Rige sa napokon neprebojovali obranca Patrik Koch a útočníci Pavol Regenda s Patrikom Hrehorčákom. V sobotu popoludní o tom informoval generálny manažéra tímu SR Miroslava Šatan. 

„V prvom rade ďakujem všetkým hráčom, ktorí s nami absolvovali prípravu. Tá bola iná ako v minulosti, taká špecifická. Zajtra odlietame na MS, kde nás ešte pred štartom čakajú nejaké COVID protokoly,“ informoval Šatan.

Potvrdil tiež, že zo zámoria sa k tímu SR nepripojí útočník Adam Ružička. „Má šancu hrať prvýkrát v NHL, takže tam chce byť až do konca. A my sme chceli ísť na MS s hotovým tímom,“ informoval prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH).

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite