Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Slovenská hádzaná. Na akej úrovni u nás je?

.martin Papšo .šport .šport

Bohužiaľ, tento šport má na Slovensku takú popularitu, že väčšine ľudí pri slovenskej hádzanej ako prvé napadne skôr konzumácia alkoholu ako pohadzovanie lepkavej lopty. Či je to vina alkoholu alebo hádzanej, ťažko povedať, ale poďme radšej k tomu športu.

Slovenská hádzaná. Na akej úrovni u nás je? MILAN KAPUSTA/TASR Oliver Rábek a Roman Carapkin v súboji s Petrom Tumidalským počas tretieho zápasu semifinále play off Niké Handball extraligy mužov v hádzanej Tatran Prešov – HK Košice.

pred pár mesiacmi sa hrali Majstrovstvá sveta v hádzanej v Egypte a možno ste o tom nemali ani tušenia. O necelý rok sa budú konať Majstrovstvá Európy a o nich budete pravdepodobne vedieť oveľa viac. Ako je to možné? 

Okrem Maďarska sa totiž konajú aj na Slovensku a keďže organizácia významného športového podujatia nie je u nás až taká bežná záležitosť, určite to so sebou prinesie značnú mediálnu pozornosť a hádam aj zvýšenie záujmu divákov o tento šport. Poďme sa teda pozrieť, na akej úrovni u nás vlastne je. A veru, niet sa čím chváliť. Pritom ešte donedávna sme dosahovali celkom slušné úspechy.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite