Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pini je už oficiálne novým trénerom Vlhovej. V športovej oblasti má absolútne voľné ruky, tvrdí Igor Vlha

.sita .šport

Rodák zo švajčiarskeho kantónu Ticino Pini je ročník narodenia 1965 a má bohaté skúsenosti zo spolupráce s poprednými svetovými lyžiarmi.

Pini je už oficiálne novým trénerom Vlhovej. V športovej oblasti má absolútne voľné ruky, tvrdí Igor Vlha SITA/Peter Rusko

slovenská zjazdárka Petra Vlhová má už aj oficiálne nového trénera. Je ním Švajčiar Mauro Pini, ktorý po piatich rokoch vystriedal Taliana Livia Magoniho. Piniho spojenie s tímom Vlhovcov avizovali niektoré médiá už pred tromi týždňami, vtedy však ešte nebola podpísaná zmluva. Tá znie zatiaľ na jednu sezónu, ale s možnosťou jej predĺženia. „Predbežne sme sa dohodli na jednu sezónu, ale ja verím v dlhodobú a najmä úspešnú spoluprácu,“ uviedol šéf tímu Igor Vlha vo vyjadrení na fejsbukovom profile svojej dcéry.

Nový tréner k nadchádzajúcej spolupráci s čerstvou víťazkou Svetového pohára uviedol: „Ďakujem Ski Teamu Vlha za príležitosť byť súčasťou tímu, ktorému sa už podarilo dosiahnuť veľké úspechy. Je pred nami množstvo práce a nových výziev. Som rád, že budem môcť Petre pomôcť dosiahnuť jej ďalšie vysoké ciele.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite