Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Petra Vlhová vyhrala obrovský slalom Svetového pohára v Jasnej a znovu je v súboji o Veľký krištálový glóbus

.sita .šport

Petra Vlhová vyhrala obrovský slalom Svetového pohára v Jasnej a znovu je v súboji o Veľký krištálový glóbus. Druhá skončila Alice Robinsonová a tretia Mikaela Shiffrinová.

Petra Vlhová vyhrala obrovský slalom Svetového pohára v Jasnej a znovu je v súboji o Veľký krištálový glóbus SITA/AP Photo/Gabriele Facciotti

v celkovom poradí SP znížila stratu na Laru Gutovú-Behramiovú na 36 bodov. 

Na domovskom kopci pod Chopkom sa 25-ročná Liptáčka vrátila do absolútnej špičky v najtechnickejšej disciplíne, v ktorej dosiahla v tejto sezóne vôbec najlepší výsledok. Dosiaľ ním bolo tretie miesto z úvodného „obráku“ súťažnej zimy v októbri v rakúskom Söldene a v decembri vo francúzskom Courcheveli.

niečo úžasné

„je pre mňa veľmi ťažké hovoriť v tejto chvíli. Niečo úžasné, čo sa mi dnes podarilo. Všetci, čo sledujú náš šport, vedia, že v predchádzajúcich pretekoch v obrovskom slalome som nesúťažila na dobrej úrovni, mala som menšiu krízu. Na svojej domácej trati som sa však snažila zajazdiť čo najlepšie. Bol to môj sen a podarilo sa mi ho naplniť. Ani neviem, čo ešte môžem povedať,“ uviedla Petra Vlhová v prvej televíznej reakcii pre FIS. 

„Úprimne neviem, či som mala niekedy také veľké emócie ako dnes. Veľmi som sa trápila v obrovskom slalome, ale taký týždeň a pol dozadu sme vymenili lyže za ľahšie a začala som viac cítiť istotu v 'obráku'.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite