Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vlhová v sobotňajšom zjazde dvanásta, na víťaznú Gutovú-Behramiovú stráca už 107 bodov

.sita .šport

Lara Gutová-Behramiová má po sobote na konte 1147 a Petra Vlhová 1040 bodov. Tretia v celkovom poradí, Švajčiarka Michelle Gisinová, nazbierala 872 bodov.

Vlhová v sobotňajšom zjazde dvanásta, na víťaznú Gutovú-Behramiovú stráca už 107 bodov SITA/AP Photo/Alessandro Trovati

slovenská reprezentantka Petra Vlhová v piatkovom zjazde na pretekoch Svetového pohára v talianskom Val di Fassa prišla o post líderky celkového hodnotenia SP a v sobotu rovnako v zjazde sa jej manko na Švajčiarku Laru Gutovú-Behramiovú ešte zvýšilo. Kým švajčiarska lyžiarka v sobotu zopakovala svoj triumf z piatka, Slovenka po deviatej priečke z piatka skončila o deň neskôr v druhej desiatke na 12. pozícii. Gutová-Behramiová tak svoj náskok na čele poradia zvýšila o ďalších 78 bodov.

Gutová-Behramiová po šiestom víťazstve v sezóne SP 2020/2021 v súboji o veľký glóbus má náskok 107 bodov pred Vlhovou. Obe sa už v piatok prehupli cez hranicu 1000 bodov, Gutová-Behramiová má po sobote na konte 1147 a Vlhová 1040 bodov. Tretia v celkovom poradí, Švajčiarka Michelle Gisinová, nazbierala 872 bodov.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite