Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vlhová v najlepšej desiatke piatkového zjazdu vo Val di Fassa, ale prišla o líderskú pozíciu v Svetovom pohári

.sita .šport

Petra Vlhová v najlepšej desiatke piatkového zjazdu vo Val di Fassa, ale prišla o líderskú pozíciu v SP aktualizovaná po skončení pretekov v druhom odseku a doplnená o posledný odsek.

Vlhová v najlepšej desiatke piatkového zjazdu vo Val di Fassa, ale prišla o líderskú pozíciu v Svetovom pohári SITA/AP Photo/Elvis Piazza

slovenka Petra Vlhová už nie je líderka celkového hodnotenia Svetového pohára v zjazdovom lyžovaní. Po 97 dňoch dňoch prišla o prvú pozíciu, o ktorú ju podľa predpokladov pripravila Švajčiarka Lara Gutová-Behramiová. Stalo sa tak na piatkových pretekoch v zjazde v talianskom stredisku Val di Fassa, kde Vlhová obsadila 9. pozíciu a Gutová-Behramiová sa stala víťazkou.

Gutová-Behramiová sa po piatom víťazstve v sezóne SP 2020/2021 v súboji o veľký glóbus dostala o 29 bodov pred Vlhovú. Obe sa už prehupli cez hranicu 1000 bodov, Gutová-Behramiová má na konte 1047 a Vlhová 1018 bodov. Tretia v celkovom poradí, Švajčiarka Michelle Gisinová, nazbierala 836 bodov.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite