Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vlhová predviedla výbornú jazdu. Prvýkrát v kariére vybojovala v disciplíne super-G pódiové umiestnenie

.sita .šport

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová zároveň ostane líderkou Svetového pohára.

Vlhová predviedla výbornú jazdu. Prvýkrát v kariére vybojovala v disciplíne super-G pódiové umiestnenie Giovanni Auletta/AP/SITA

petra Vlhová sa dočkala prvého pódiového umiestnenia v rýchlostnej disciplíne vo Svetovom pohári zjazdárok. Ambiciózna Slovenka skončila druhá v pondelkovom super G v nemeckom Garmisch-Partenkirchene za švajčiarskou favoritkou Larou Gutovou-Behramiovou. Vlhová si udržala pozíciu líderky vo Svetovom pohári s náskokom 42 bodov práve pred Gutovou-Behramiovou. Skúsená 29-ročná Švajčiarka ovládla štvrtý superobrovský slalom v tejto sezóne za sebou a suverénne vedie poradie disciplíny. Predtým zvíťazila v rakúskom St. Antone, švajčiarskej Crans Montane a aktuálne aj dvakrát v Garmisch-Partenkirchene.

V Ga-Pa sa malo pôvodne jazdiť okrem soboty aj v nedeľu, ale hmla a zlá viditeľnosť vyhnali pretekárky z trate a druhé preteky v super G odložili na pondelok.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite