Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vlhová desiata v obrovskom slalome Svetového pohára. Necítila som sa dobre tento víkend, vyhlásila

.sita .šport

Vlhovej nevyšiel podľa predstáv druhý obrovský slalom počas víkendu v slovinskej Kranjskej Gore. Po štvrtom mieste zo soboty si v nedeľu pripísala desiatu priečku. Úradujúca majsterka sveta v tejto disciplíne bola naposledy predtým mimo top desiatky v obrovskom slalome 26. októbra 2019 v rakúskom Söldene.

Vlhová desiata v obrovskom slalome Svetového pohára. Necítila som sa dobre tento víkend, vyhlásila SITA/AP Photo/Giovanni Auletta

napriek tomu 25-ročná Slovenka zostane na čele Svetového pohára, aj keď Švajčiarka Michelle Gisinová jej náskok stiahla na 60 bodov. Tretia priečka patrí momentálnej suverénke obrovského slalomu Talianke Marte Bassinovej.

Nie je to ani tak o chybách, ako skôr o tom, že Petra momentálne nejazdí tak, ako by chcela. Sama to aj priznala. V jej jazde bola potrebná agresivita od prvých bránok, to sa jej nedá vyčítať. Problém je však v tom, že Petra sa necíti dobre. Nemá veľa času na tréning, keďže ako jediná pretekárka vo Svetovom pohári jazdí úplne všetko,“ uviedla expertka RTVS Veronika Velez-Zuzulová.

„Keby som vedela, čo mi dnes chýbalo, zmením to.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite