Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Z lyžiarskej asociácie odišli viacerí členovia aj Vlhová. Jej otec odkazuje, že nechcú byť spájaní s ich praktikami

.sita .redakcia .šport

Dlhoročné problémy lyžiarov s vedením vyvrcholili vystúpením 46 športových klubov z Slovenskej lyžiarskej asociácie (SLA). Odchádzajúce kluby v sebe združujú približne 1317 členov. Odchádza tiež päť zo šiestich členov predsedníctva úseku alpských disciplín a jeden člen predsedníctva SLA.

Z lyžiarskej asociácie odišli viacerí členovia aj Vlhová. Jej otec odkazuje, že nechcú byť spájaní s ich praktikami AP Photo/Giovanni Auletta

v Slovenskej lyžiarskej asociácii po utorku nezostal kameň na kameni. Dlhoročné problémy lyžiarov s vedením vyvrcholili vystúpením 46 športových klubov z asociácie. Odchádzajúce kluby v sebe združujú približne 1317 členov. Odchádza tiež päť zo šiestich členov predsedníctva úseku alpských disciplín a jeden člen predsedníctva SLA. Informuje o tom tlačová správa agentúry Time.is Communication.

 Nádej delegátov, že by sa situácia mohla zmeniť, dávala konferencia SLA v septembri tohto roka, čo sa nenaplnilo. Podľa vyššie zainteresovaných sa frustrácia a beznádej na zlepšenie podmienok pre šport ešte zhoršili.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite