Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Chlapi a chlapci, dá sa to aj inak

.martin Kohút .šport .hokej

Tieto riadky by pred niekoľkými rokmi Martin Kohút, agresívny manažér v IT, nenapísal... 

Chlapi a chlapci, dá sa to aj inak Martin Havran ilustračná fotografia

budú to už štyri roky, čo som prijal výzvu manželky Martina Filka uctiť si jeho pamiatku a pokúsil sa, v súlade s poslednými slovami, ktoré mi povedal pred svojou tragickou smrťou, urobiť poriadok v slovenskom hokeji.  

Keď som sa vrátil z jeho pohrebu, niečo mi samo začalo písať rukou a vnútorný hlas mi povedal, čo treba v slovenskom hokeji zmeniť. 

Tieto riadky sa stali mojím programom. Umožnili mi získať si dôveru delegátov volebného kongresu a byť zvolený za prezidenta SZĽH. Prišiel som do obdobia zlej finančnej situácie zväzu, infraštruktúry v žalostnom stave, oslabenej profesionálnej ligy po odchode Slovana do KHL, štrajku najlepších hráčov reprezentácie, narušených medziľudských vzťahov, morálky a v neposlednom rade osobností  veľkého osobného ega na základe ich športových výsledkov z minulosti.

Zlom nastal po neúspešných MS 2017, kde takmer naša reprezentácia vypadla z elitnej kategórie a ja som urobil manažérsku chybu. Išiel som po útokoch verejnosti a Zdena Cígera do televíznej diskusie s dvoma stranami argumentov od PR agentúry odhodlaný všetkým vysvetliť, prečo som konal tak ako som konal a Zdena ponížiť. Keďže som bol skoro osem rokov susedom Zdena a jeho partnerky na jednej ulici, argumentov som mal veľmi veľa. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite