Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Národný futbalový štadión by chceli prevádzkovať Briti aj Nemci

.redakcia .šport

Národný futbalový štadión na Tehelnom poli bude mať nového nájomcu. Známy bude v septembri.Informovala o tom Ivana Tittelová z akciovej spoločnosti Grafobal Group development, ktorú vlastní investor štadióna Ivan Kmotrík.

Národný futbalový štadión by chceli prevádzkovať Briti aj Nemci Martin Medňanský/SITA

podľa spoločnosti záujem prevádzkovať štadión prejavili aj firmy z Veľkej Británie a Nemecka.  

„Momentálne sme vo fáze vyhodnocovania prvého kola súťaže,“ uviedol predseda predstavenstva akciovej spoločnosti Národný futbalový štadión Pavel Komorník. Upozornil tiež, že k súťaži sa má právo vyjadriť aj Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR, ktoré má schváliť finálne podmienky pre budúceho nájomcu.

Hlavným kritériom pre hodnotenie záväzných ponúk uchádzačov je podľa Komorníka výška fixnej zložky nájomného. Dôležitá bude ale aj výška variabilnej zložky, ktorá závisí od obratu. Ak nebude predložená žiadna ponuka na štyri roky trvajúcu nájomnú zmluvu s opciou, kritériom bude aj navrhovaná dĺžka nájmu.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite