Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Slovan uhradil svoj dlh za nájom, Bratislava ho zo štadiónu nevyhodí

.redakcia .šport

Mesto Bratislava už dostalo peniaze, ktorými hokejový klub HC Slovan Bratislava uhradil svoj viac ako miliónový dlh za prenájom Zimného štadióna Ondreja Nepelu. Potvrdil to hovorca mesta Peter Bubla.

Slovan uhradil svoj dlh za nájom, Bratislava ho zo štadiónu nevyhodí Jana Birošová/SITA

informáciu o tom, že HC Slovan uhradil svoje záväzky voči  Správe telovýchovných a rekreačných zariadení Bratislavy (STaRZ), dostal magistrát v stredu podvečer.

Viceprimátor Bratislavy Juraj Káčer, ktorý má v kompetencii oblasť športu, vo videu na sociálnej sieti tiež potvrdil, že peniaze od Slovanu  už mestu prišli. „Pre mesto to znamená, že STaRZ môže uhradiť svoje záväzky voči dodávateľom, keďže nás neplatenie Slovanu dostalo v organizácii STaRZ do druhotnej platobnej neschopnosti,“ skonštatoval. 

Táto organizácia môže podľa neho teraz použiť peniaze na rozvoj športovej infraštruktúry, ktorú spravuje. 

Hlavné mesto žiadalo od hokejového klubu do 30. júna uhradenie všetkých záväzkov, ak chce aj v budúcnosti využívať Zimný štadióna Ondreja Nepelu.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite