Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.športovec víkendu: Kráľ farebných tenisiek

.filip Olšovský .šport

Existuje len jeden človek, ktorý dokáže snooker dostať na titulné strany športových denníkov a webových serverov. Volá sa Ronnie O'Sullivan a za uplynulý týždeň to dokázal hneď niekoľkokrát.

.športovec víkendu: Kráľ farebných tenisiek Martin Rickett/PA via AP/SITA

v Anglicku sa minulý týždeň hralo snookrové English Open, jeden z najdôležitejších turnajov roka. A Ronnie O'Sullivan, ďaleko najväčšia superstar tohto športu, si dokázal udržať pozornosť médií počas celého týždňa. Začalo sa to už  v utorok, keď v zápase prvého kola O'Sullivan nastúpil proti Číňanovi Zhang Andovi. Viac než hra a výsledok všetkých zaujal O'Sullivanov outfit.

Angličan totiž nastúpil na zápas v teniskách. To by bolo v pohode v takmer hocktorom inom športe, no v snookri, športe uhladených džentlmenov, je to problém. Aj keď mal O'Sullivan pre svoje modro-oranžovo-biele tenisky dobrú výhovorku – poranený a napuchnutý členok, pre ktorý si nebol schopný obuť klasické poltopánky – športový svet už riešil novú kauzu.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite