Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

.týždeň na futbale: Posledný zápas, najviac emócií

.redakcia .šport

Posledný duel našej prvej sezóny v TOP lige v malom futbale sme odohrali s tímom FC Petržalka. Aj keď sa prvý polčas vyvíjal podľa predstáv a náš tím siahal na druhé body, napokon sme sezónu aj tak uzavreli prehrou. Bolelo to.

.týždeň na futbale: Posledný zápas, najviac emócií Náš tím aj s fanúšičkami: Anička Beerová, Eva Čobejová, Martin Pástor, Ada Šimšíková, Ondrej Grenčík, Michal Magušin, Filip Olšovský, Denisa Gdovinová.

oba tímy nastúpili do zápasu uvoľnene, súperi spoza Dunaja boli usídlení v bezpečnom strede tabuľky, ich tím s úzkym kádrom bez náhradníkov sa prišiel hlavne dôstojne rozlúčiť so sezónou. Podobne sme na tom boli aj my, no predsa len o kúsok viac odhodlaní všetkým ukázať, že predposledné miesto v tabuľke neodzrkadľuje náš potenciál. Prvý polčas bol jasným dôkazom, vyhrali sme ho 2:0 a po dlhšej prestávke konečne siahali na body.

Po prestávke sme síce inkasovali, no potom sme znova skórovali a po vyše polhodine sme viedli 3:1. Vtedy sa však súper naštartoval a po sérii zlepených gólov, ku ktorým pomohol aj nie veľmi pozorný rozhodca, sme odrazu prehrávali 3:4. Nadýchli sme sa ešte raz, po vylúčení súperovho hráča sme dohrávali v početnej prevahe a rýchlo sme dorovnali na 4:4.

Záver náš neskúsený tím však vôbec nezvládol, hrnul sa bezhlavo do útoku a z brejkov od oslabeného súpera trikrát inkasoval. Najsmolnejší zápas našej sezóny sme prehrali 4:7 a sezónu sme uzavreli s horkým pocitom. Vo viacerých zápasoch sme mali na dosah bodový úspech, no nefungujúca vnútorná chémia náš tím zvnútra vždy rozožrala a nechala ho napospas skúsenejším súperom. Pokiaľ však mala naša premiérová sezóna slúžiť zberu skúseností, splnila svoj účel. Máme ich na rozdávanie. Teraz už len začať bodovať.

Viac o zápase sa dozviete tu.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite