Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Našli sme obetného baránka

.redakcia .šport

Niektoré futbalové zápasy dokonale vystihne jeden moment. Tím .týždňa takú chvíľu prežil v pondelňajšom zápase TOP ligy v malom futbale.

Našli sme obetného baránka TOPLIGA.SK

za stavu 3:4 sme márne dobýjali súperovu bránu, keď sa zrazu ocitol v nájazde na brankára náš útočník Ondrej. V tom momente sa čas spomalil a tri sekundy trvali asi tridsať. Všetci sme rezignovane zastali – súperovi obrancovia boli priďaleko na to, aby ho zastavili a my na to, aby sme loptu mohli doraziť.

Všetci sme sa teda len dívali na ten spomalený film, v napätí, kto mikrosúboj vyhrá – či náš technik alebo súperov výborný brankár. Viacerí z nás už v duchu dvíhali ruky, premietali si vyrovnávajúci gól na 4:4 a aj ďalší – víťazný na 5:4, najlepšie z poslednej strely. Niektorí zašli aj ďalej a predstavovali si, že týmto víťazstvom získame superschopnosti ako Peter Parker, keď ho uhryzol pavúk.

Nabudení pozitívnou emóciou vyhráme aj v poslednom kole, na jeseň bez prehry ovládneme 4. TOP ligu, rozprávkový príbeh bude pokračovať aj v tretej, druhej a prvej súťaži, kde nás už budú s notesmi v ruke mapovať skauti z Barcelony...

„Ondrova spálená šanca nám zlomila ducha.“

Najďalej sa nechal uniesť samotný Ondrej, ktorý si povedal: „Urobím to na Messiho.“ Nie, nebojte sa, neskúšal jemnučký lob ponad brankára. On sa rozhodol ešte horšie. Boli z toho nemotorné jasličky, s ktorými si brankár hravo poradil. Onedlho sme dostali z brejku gól na 3:5, potom ďalší na 3:6 a sen o podpise zmluvy na Nou Campe sa nám všetkým rozplynul.

Ondro, presne tak, na vine si ty! Nie ďalších dvadsať spálených šancí celého tímu, deravé rukavice brankára a nedostatočný dôraz v obrane.

Jedna výhra – sedem prehier. Chabá bilancia .týždňa v TOP lige a za všetko môže jedna Ondrova spálená šanca. Zlomila nám totiž ducha.

Ešteže naše trápenie zatienili hokejisti, a preto sme sa napriek slabej sezóne vyhli aspoň mediálnemu tlaku. V pondelok má Ondro v záverečnom kole sezóny poslednú šancu. Ak nedá aspoň dva banány, všetkým berie pivo!

Viac sa o zápase dozviete tu.


Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite