Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň na futbale: Prvé víťazstvo – a hneď drvivé!

.redakcia .šport

Trvalo nám to dokopy dvesto minút, no prvé víťazstvo .týždňa chutí o to sladšie. V zápase TOP ligy v malom futbale sme súperovi z FC Adbee nadelili 12 gólov.

.týždeň na futbale: Prvé víťazstvo – a hneď drvivé! bratislava.topliga.sk

zápas sa od začiatku odvíjal v našej réžii a už polčasových 5:0 svedčilo o tom, že futbal sa hral najmä na súperovej polovici. Už v štvrtej minúte zápasu prekvapila brankára FC Adbee gólová prízemná strela Michala Magušina, čo na naše kopačky prinieslo pohodu a sebavedomie. Postupne sa triafali do čierneho aj Ondrej Grenčík, Martin Pástor, Ján Magušin a polčas uzavrela šikovná lopta z mierneho uhla s autorstvom Štefana Bugana. Polčasové skóre pritom mohlo byť ešte oveľa jednoznačnejšie.

Tím .týždňa rastie v odhodlaní hrať oku lahodiaci futbal, čomu nasvedčuje aj predzápasové heslo, ktoré prízvukoval stopér s ofenzívnymi chúťkami Štefan Bugan či driblérsky obdarený Ondrej Grenčík: „Poďme si naozaj zahrať futbal!“ Mysleli to vážne – obidvaja menovaní dosiahli v zápase s FC Adbee trojgólový zápis.

Súperovi treba zložiť poklonu za to, že sa snažil bojovať aj za beznádejného stavu, za čo mu futbalová spravodlivosť dopriala symbolickú odmenu v podobe gólu Mateja Zboroňa. Nič to však už nemení na našej obrovskej radosti a zvýšenom odhodlaní mútiť vody v ligovej tabuľke. Po budúcotýždňovej veľkonočnej prestávke potrebujeme pozitívny trend potvrdiť v súboji s tímom SZEKOP. Dovtedy si môžete vychutnať video z našich gólových radostí proti FC Adbee.

Momentka z osláv: zľava Štefan Bugan, Ján Magušin, Michal Magušin, Ada Šimšíková, Ondrej Grenčík.Momentka z osláv: zľava Štefan Bugan, Ján Magušin, Michal Magušin, Ada Šimšíková, Ondrej Grenčík.


Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite