Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

.týždeň už hrá aj futbalovú ligu

.redakcia .šport

Uplynulý pondelok odštartovalo družstvo .týždňa pôsobenie v TOP lige v malom futbale.

.týždeň už hrá aj futbalovú ligu Tom Merton/Caia Image/profimedia Cvičisko sme vymenili za bojisko TOP ligy v malom futbale – najväčšej amatérskej súťaže na Slovensku. (ilustračná fotografia)

so závisťou sme dlhé roky sledovali väčšie redakcie, ktoré sa pravidelne zúčastňovali na rôznych športových turnajoch. Vždy nás bolo športuchtivých iba zopár, počtom vhodní tak maximálne na tenisovú štvorhru. My sme však chceli hrať futbal. A od nového roka sa nám to akýmsi zázrakom darí.

Dali sme dokopy redakčné družstvo, ktoré sme obohatili o niekoľko rodinných príslušníkov a známych. Zohrávame sa, prekonávame generačné aj kondičné rozdiely, ale od uplynulého pondelka sme ligovým tímom! Cvičisko sme vymenili za bojisko TOP ligy v malom futbale – najväčšej amatérskej súťaže na Slovensku. Celú jar budeme pondelok čo pondelok zápoliť v štvrtej najvyššej súťaži.

Uplynulý pondelok bol premiérový, oboznamovali sme sa s prostredím aj s požičaným brankárom. Aj preto, ako povedal kapitán tímu Štefan Hríb, „konečný rezultát vôbec nezodpovedal obrazu predvedenej hry“. Prehrali sme 0:6. Pristrihli nám krídla, ale my budeme bojovať ďalej! Najbližšie už v pondelok proti tímu FC Pivopiči.

Držte nám palce.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite