Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

RTVS odvysiela v priamom prenose pohreb emeritného pápeža Benedikta XVI.

.sita .spoločnosť

RTVS odvysiela pohreb zosnulého emeritného pápeža naživo s mimoriadnym spravodajským štúdiom od 9.00 h na Jednotke a na spravodajskom okruhu :24.

RTVS odvysiela v priamom prenose pohreb emeritného pápeža Benedikta XVI. SITA/AP Photo/Susan Walsh

vo štvrtok 5. januára bude Svätý Otec František na Námestí sv. Petra vo Vatikáne celebrovať pohrebnú svätú omšu za zosnulého emeritného pápeža Benedikta XVI. 

Rozlúčku s Benediktom XVI. budú môcť diváci sledovať už od 9.00 h vo štvrtok 5. januára na Jednotke a spravodajskom okruhu :24. V mimoriadnom spravodajskom štúdiu privíta moderátor Vlado Lichvár rímskokatolíckych kňazov, prekladateľov a publicistov Jozefa Kováčika a Mons. Mariána Gavendu. Od 9.30 h ponúkne RTVS na Jednotke a spravodajskom okruhu :24 priamy prenos z pohrebnej svätej omše za zosnulého emeritného pápeža Benedikta XVI. Po skončení priameho prenosu bude na okruhu :24 pokračovať mimoriadne spravodajské štúdio s hosťom.

RTVS si zosnulého emeritného pápeža Benedikta XVI. pripomenie po ukončení poslednej rozlúčky z Ríma na Jednotke dokumentárnym filmom Francesco a pápež. Dokument sleduje pápeža Benedicta XVI. pri jeho zahraničných cestách, ale aj každodenných aktivitách vo Vatikáne. Zaspievať pre neho je snom malého Francesca. Francescovi rodičia sa rozvádzajú a chlapec nájde nový domov v cirkevnej internátnej škole. Jeho cieľom je stať sa členom Cappella Musicale Pontificia a tvrdo pracuje na tom, aby sa mu toto želanie splnilo.

Táto informácia je komerčným oznámením a je odvysielaná v znení dodanom klientom bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA za jej obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite