Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň vyhlásil antiosobnosti Slovenska za rok 2022

.redakcia .spoločnosť

Hlavnou antiosobnosťou Slovenska 2022 podľa .týždňa je Igor Matovič. Antiosobnosťami Slovenska 2022 sú aj Robert Fico, Ján Orosch a Juraj Šeliga.

.týždeň vyhlásil antiosobnosti Slovenska za rok 2022 JAKUB KOTIAN/TASR 24. máj 2022, Bratislava: Igor Matovič sa ukláňa po schválení svojho sociálneho balíčka, ktorý prešiel vďaka hlasovaniu s fašistami.

hlavná antiosobnosť Slovenska roka 2022: Igor Matovič

Za antiosobnosť roka vyhlasuje .týždeň Igora Matoviča. Z ústavnej väčšiny je dnes menšinová chaotická koalícia a dôvodom je už tretí rok predseda OĽaNO. Aj tento rok naplnil činmi, ktorými dokázal, že mu nejde o spoluprácu, ale o seba. Zároveň však nevie odhadnúť svoje možnosti a dôsledky svojich rozhodnutí. Jeho politickú dráhu od začiatku sprevádzajú búrlivé prejavy, urážky adresované nielen politickým protivníkom, ale i spojencom a účelové lži vydávané za úprimnosť. 

Vždy v najťažších časoch, teda počas pandémie aj počas energetickej krízy, sa tragicky prejavili jeho negatívne osobnostné vlastnosti. V mesiacoch, keď sa ľudia báli o zdravie, o život a o živobytie, si vybudoval povesť autora absurdných riešení, ktoré málo riešili, ale veľa polarizovali: Za celoplošné testovanie, ktoré presadil napriek odborníkom, štát vyhodil oknom milióny eur a veľkú časť spoločenskej dôvery. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite