Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Rudolf Zajac: Dva mesiace, ktoré otriasli zdravotníctvom

.rudolf Zajac .spoločnosť .spoločnosť

Chvalabohu, je to za nami. Lekári stiahli výpovede, vláda a parlament im vrchovato pridali na platoch a všetci sa budeme mať radi. Začali nové zajtrajšky, ešte ružovejšie ako tie dnešné.

Rudolf Zajac: Dva mesiace, ktoré otriasli zdravotníctvom MARTIN BAUMANN/TASR 30. november 2022, Bratislava: Eduard Heger, Peter Visolajský a Vladimír Lengvarský po podpise memoranda, ktoré rieši požiadavky lekárov v hromadných výpovediach.

igor Matovič to po rokovacích maratónoch vzdal, premiér Heger to všetko vyriešil, minister Lengvarský robil Hegerovi krovie, za ktoré by sa nehanbilo ani to duo či trio vokalistiek, ktoré mával za sebou božský Karel. Na úplný koniec kauzy v parlamente Igor Matovič vyzval, aby sa mzdy neodhlasovali, lebo lekári sú špiny a vydierači. Z vyše 130 poslancov ho neuposlúchol ani jeden, všetci boli za, iba jeden sa zdržal.

Marek Krajčí dal veľký rozhovor v jednom internetovom denníku. Normálne by to človek ani nemal čítať, no keďže tam halucinoval o tom, že si sám našiel odpočúvacie zariadenie v pracovni, a tak boli údajne všetky jeho myšlienky vykradnuté, preto ten ministerský neúspech. Tomu aj verím, teda, že ho odpočúvali, no neverím, že odpočuli myšlienky, pretože kde nič nie je, ani charizmatik nenaberie.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite