Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Hoax Sapiens

.norbert Žilka .spoločnosť .spoločnosť

Minulý týždeň som dostal svoju prvú dávku vakcíny. S obavou, ako každý, kto sleduje internetové „vzdelávanie“. Vedel som, že do môjho tela vnikne množstvo špionážnych technológií a moje vedomie sa zmení. Nuž, ale zariskoval som, a teraz sa každý deň pozorujem.

Hoax Sapiens MARTIN POPE/CAMERAPRESS/PROFIMEDIA 8. máj 2021 Brighton, Veľká Británia: Ľudia protestujú proti pandemickým opatreniam, proti očkovaniu detí a proti zavedeniu Covid pasov.

nikdy by som nešiel na očkovanie, keby ma jedného dňa manželka nepostavila pred hotovú vec: Na dovolenku nás bez očkovania nepustia. Celé mesiace som sa tešil na šum morských vĺn, a teraz ma nepriatelia demokracie a slobodného myslenia prinútili k ťažkému rozhodnutiu. Dlhodobé sledovanie internetových diskusií ma dokonale vyškolilo, že očkovanie je nová obchodná stratégia nenásytných farmaceutických spoločností. Veď, ako inak mohli vyrobiť vakcínu za taký krátky čas? Tu za osem mesiacov nepostavíme ani kilometer diaľnic!

 

kde je môj sputniček?

Len aby bolo jasné, nikdy som nepochyboval o tom, že sa dokážem uchrániť pred vírusom aj bez vakcíny. Mám extra silnú imunitu, z každej choroby ma vysekalo čapované pivo, bromhexin a prejav nášho vodcu. Táto trojkombinácia dokáže zničiť každý vírus, bez ohľadu na to, či ho vyrobili súdruhovia z ľudovodemokratických krajín v laboratóriu s deravou strechou alebo ho rozšíril batman vo svojom zobáku.

Manželka mi však nedala na výber, a tak som sa jedného dňa prihlásil na očkovanie. Chcel som Sputnik, ale nebolo možné sa k nemu dostať legálnou cestou. Neviem, prečo ho všetci kritizujú, veď výsledky publikovali v lansete! S veľkým odporom som napokon prijal inú možnosť  pochybnej kvality. Americký Pfizer okabátil aj Európsku liekovú agentúru tým, že jej dodal načas všetky potrebné materiály. S heslom cudzie nechceme a svoje si nedáme som vstúpil do priestorov športového areálu.  Prekvapilo ma, aké veľké množstvo zmanipulovaných ľudí žije v tejto krajine. Lekárovi som vysvetlil, že som tu proti svojej vôli, aby ma ani štatisticky nezaradil medzi tých baranov, čo sa nechajú manipulovať.

a kde sú reakcie?

Bol som pripravený na všetko a napriek tomu som zostal prekvapený. Ani po 24 hodinách sa u mňa neobjavila žiadna nežiaduca reakcia. Ani bolesť hlavy, ani teplota, ani opuch v mieste vpichu. Cítil som sa oklamaný, nikde ani stopa po očkovaní! Čo je to za vakcínu, keď po nej nič necítim? Ďalší rafinovaný ťah, ktorý nás má odlákať od podstaty veci. Cielená stratégia, ktorá má narušiť našu bdelosť a ostražitosť.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite