Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Podcasty .týždňa majú už vyše 100-tisíc vypočutí mesačne

.dominik Harman .spoločnosť

.týždeň je aj vo vašich ušiach prostredníctvom podcastov. Pozrite si ich prehľad.

Podcasty .týždňa majú už vyše 100-tisíc vypočutí mesačne Pixabay

čoraz viac nás počúvate prostredníctvom našich podcastov. Chceli sme sa s vami podeliť o zopár čísel a povedať o tejto možnosti aj tým, ktorí zatiaľ podcasty nepočúvajú. 

dva hlavné kanály

Naše relácie môžete momentálne počúvať prostredníctvom dvoch kanálov. Na jednom zverejňujeme všetky epizódy relácie .pod lampou Štefana Hríba. Tento kanál funguje už niekoľko rokov a za ten čas má už vyše milióna vypočutí. 

Náš druhý kanál sa volá .týždeň podcast. V ňom uverejňujeme všetky naše relácie. Najčastejšie si môžete vypočuť zahraničnopolitickú reláciu Matúša Dávida .glóbus, ktorá má za sebou už takmer 30 epizód. 

Každú stredu uverejňujeme cestovateľskú reláciu v spolupráci s cestovnou kanceláriou BUBO. 

Okrem toho zverejňujeme politickú reláciu Zákulisné reči Michala Magušina, či novú spločenskú reláciu Blížni Michala Oláha, ako aj ďalšie občasné relácie. 

Pred niekoľkými týždňami sme spustili reláciu Týždeň s .týždňom s Eugenom Kordom. V ňom vždy v piatok Eugen s ďalšími redaktormi zhodnotí hlavné udalosti čísla. Sme radi, že úplne prvú epizódu tohto podcastu si vypočulo takmer päťtisíc ľudí. 

Z hľadiska vypočutí bol pre nás apríl 2019 prelomový. Prvýkrát mali naše audio relácie v priebehu jedného mesiaca viac ako 100- tisíc vypočutí. 

Ešte v priebehu mája spustíme ďalšiu podcastovú reláciu, tentoraz zameranú najmä na biznis a na marketing. Bude sa volať Nie tak rýchlo a pôjde vždy o hĺbkové rozhovory s úspešnými podnikateľmi zo Slovenska. 

kde všade nás môžete počúvať

Podcasty .týždňa aj podcast .pod lampou nájdete vo všetkých bežných podcastových aplikáciách. Momentálne máme menší technický problém so službou Spotify, ale v krátkom čase budú všetky naše relácie opäť dostupné aj cez túto službu. 

Okrem toho si všetky podcastové relácie (mnohé z nich majú aj video, či textovú variantu) môžete vypočuť priamo na našom webe na tejto podstránke.

Na začiatku tohto článku nájdete aj možnosť prihlásiť sa na emailový odber témy „podcasty .týždňa.“ Cez neho nájdete všetky dôležité informácie o podcastoch.

Ak máte k podcastom akúkoľvek pripomienku, napíšte prosím na harman@tyzden.sk, určite vám odpovieme. Ďakujeme, že nás počúvate, pozeráte a čítate.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite