Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Tomáš Halík: Čaputová je aj naša​ prezidentka

.tomáš Halík .spoločnosť

Novozvolená prezidentka Zuzana Čaputová bola na súkromnej návšteve Českej republiky. Pred koncertom Boba Dylana sa stretla s Tomášom Halíkom. Aký dojem zanechala?

Tomáš Halík: Čaputová je aj naša​ prezidentka Boris Németh 12. marec 2019 Bratislava: Známy český teológ a katolícky kňaz Tomáš Halík vnímal už pred voľbami Zuzanu Čaputovú ako novú nádej pre Slovensko.

každé setkání s paní Zuzanou Čaputovou mne utvrzuje v názoru, že je to nejen velmi příjemná dáma s nestrojenou vnitřní noblesou, kterou u politiků často postrádáme, ale také žena pevných názorů a morálních zásad, navíc schopná pozorně naslouchat, pohotově reagovat  a vnímat politické problémy v širších kulturních souvislostech. 

Nejen pro nás, kteří jsme se narodili jako Čechoslováci, ale zvláště pro mladou českou generaci je to i „naše“ prezidentka, reprezentující nerozdělené srdce Evropy.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite