Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Dekanka sľubuje letný semester vo vynovených priestoroch, práce sa pritom ani nezačali

.dominik Harman .spoločnosť

Rekonštrukcia na Pedagogickej fakulte Univerzity Komenského sa komplikuje. Stavebník potrebuje na začatie prác stavebné povolenie, ktoré vybavuje univerzita. Platné bude najskôr koncom decembra.

Dekanka sľubuje letný semester vo vynovených priestoroch, práce sa pritom ani nezačali

v piatok ráno dostali všetci študenti Pedagogickej fakulty Univerzity Komenského radostnú správu. Dekanka sľubuje, že letný semester už bude prebiehať vo vynovených priestoroch na Šoltésovej. Nie je to pravda. Stavebné práce sa ešte ani nezačali. Neexistuje totiž stavebné povolenie.

„Pokiaľ ide o letný semester, rekonštrukčné práce v budove na Šoltésovej ulici sa realizujú tak, že v letnom semestri sa bude konať výučba študentov v tejto budove podľa rozvrhu na letný semester. „Vyučovanie v letnom semestri bude prebiehať riadne, prezenčnou formou. Štandardne bude fungovať aj akademická knižnica,“ píše sa v stanovisku. Nuž, nie je to tak. Naopak – rekonštrukcia nielen, že sa nekončí, ona sa ešte ani nezačala. 

Nie je šanca, že by sa rekonštrukcia stihla v januári. Po prvé, právoplatné stavebné povolenie ešte neexistuje. Najskôr môže byť vydané koncom decembra. Momentálne je na výveske, tam bude do 19. novembra. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite