Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Ďalšia kráľovská svadba na obzore. V piatok sa vydáva vnučka kráľovnej Alžbety

.alexandra Minich .spoločnosť

Svadobné zvony sa v kráľovskom Windsore rozozvučia znova. Nevestou bude princezná Eugenie, ženíchom jej dlhoročný partner, neurodzený Jack Brooksbank. Dvojica si povie áno v Kaplnke svätého Juraja, rovnako ako v máji princ Harry a Meghan Markle.

Ďalšia kráľovská svadba na obzore. V piatok sa vydáva vnučka kráľovnej Alžbety Kirsty Wigglesworth/AP/SITA Princezná Eugenie po svadbe zostane členkou kráľovskej rodiny, jej manžel bude ale aj naďalej bežným občanom.

union Jacky už vejú medzi uličkami a v tamojších krčmách už panuje svadobná horúčka. Prípravy na druhú kráľovskú svadbu tohto roka v malebnom Windsore vrcholia. Na piatkový sobáš princeznej z Yorku a Jacka Brooksbanka príde 800 hostí. 

Chýbať nebude kráľovná Alžbeta, princ William s rodinou aj novomanželia Harry a Meghan. Zatiaľ nie je jasné, či na svadbu príde aj kráľovnin manžel princ Philip. Vojvoda z Edinburghu v apríli tohto roka absolvoval operáciu bedrového kĺbu a na verejnosti sa objavuje len sporadicky. Kráľovská svadba je však výnimočnou príležitosťou a viacerí insideri dodávajú, že sobáš vnučky si princ Philip zrejme nenechá ujsť. 

„Opatrenia, ktoré sa celkovo vyšplhajú na dva milióny libier, pôjdu na účet britských daňových poplatníkov.“

Ako bude svadobný deň deviatej následníčky britského trónu vyzerať, to je už známe.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite