Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Reakcie čitateľov: AD Kiska neodchádza!

.ľuboš Pätoprstý .spoločnosť .listy

Tak sme sa oficiálne dozvedeli správu, ktorú sme viac-menej očakávali, ale vzhľadom na udalosti z februára-marca 2018 dúfali, že nepríde. Prezident Kiska v júni 2019 končí.

z mnohých strán zaznieva, že má na to právo, urobil viac než dosť a buďme radi, že sme takého prezidenta vôbec mali. Čiastočne to pravda je, ale dovolím si povedať, že toto rozhodnutie je sebecké, necitlivé a je základom k možnému návratu krajiny do stavu spred beštiálnej vraždy Jána a Martiny. Vysvetlím prečo. Dňa 15. mája sa vlastne začala neoficiálna prezidentská kampaň. Budeme sa ešte len čudovať, čo za bizarné a neuveriteľné postavičky (Chmelár) sa vyroja, aby sa pokúšali o tento post. Ich jediným zmyslom bude samozrejme úplne zneprehľadniť a zahltiť voliča množstvom tvárí a informácií, z ktorých bude mať riadny guláš. Opozícia namiesto pokojnej prípravy na voľby 2020 sa dostane do kŕču, lebo času je už málo, a výrazných osobností ako šafranu.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite