Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Za slušné Slovensko: V piatok nové demonštrácie

.redakcia .spoločnosť

V piatok sa zhromaždenia Za slušné Slovensko uskutočnia.

Za slušné Slovensko: V piatok nové demonštrácie Branislav Bibel/SITA

napriek vyjadreniam pána Bugára o možnom odchode z vládnej koalície sa nič nestalo. Premiér Fico, pán Danko a pán Bugár naťahujú čas, aby zmiatli ľudí a oslabili tlak verejnosti. 

Politické vyhlásenie nestačia. Pán Kaliňák je stále minister, neboli prijaté žiadne politické kroky na obnovenie dôvery občanov v štát. Vláda musí odstúpiť, aby bola obnovená dôvera ľudí, že túto krajinu neovláda korupcia alebo mafia.

Je legitímnou požiadavkou občianskej verejnosti, aby sme žili v krajine, kde korupcia nie je štandardom. Kde sa kauzy nezametajú pod koberec. Kde vo vládnych kruhoch neexistuje prepojenie na organizovaný zločin. Táto vláda to však nevie zaručiť, preto by mali jej predstavitelia vyvodiť politickú zodpovednosť a odísť.

Odstúpenie vlády je len prvý krok, aby sme mohli začať upratovať našu krajinu. Veríme, že vytrváme a v piatok spolu prídeme jasne povedať svoj občiansky postoj. Nevzdávame sa a opakujeme si novembrové – „kto ak nie my, kedy ak nie teraz“.

Dokončime to, čo začali naši rodičia v novembri 1989.

V Bratislave sa už predbežne nahlásilo viac ako 32 000. Tešíme sa a stretneme sa v piatok 16. marca 2018 o 17:00 na Námestí SNP.

Zoznam ďalších miest nájdete tu.

Nemýľte si našu slušnosť s nedostatkom odhodlania a vytrvalosti.

Katarína Nagy Pazmány, Peter Nagy, Karolína Farská, Juraj Šeliga, Veronika Bruncková, Tatiana Sedláková, Jakub Kratochvíl

Za slušné Slovensko

www.zaslusneslovensko.sk

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite