Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

O slobode budú diskutovať vo Veľkom Krtíši

.michal Karako .spoločnosť

Občianska iniciatíva Zabudnuté Slovensko pokračuje v sérii koncertov a diskusií. Po prvej akcii v Brezne sa presunie do Veľkého Krtíša.

O slobode budú diskutovať vo Veľkom Krtíši Filip Kunák

diskusia s verejne známymi osobnosťami sa sústredí na témy slobody, extrémizmu, xenofóbie, ale aj novodobej histórie Slovenska 20. storočia so zameraním na totalitné režimy, ktoré výrazne formovali a zasahovali do verejného aj súkromného života.

Podujatie, ktoré odštartovalo v Brezne v Deň víťazstva nad fašizmom, sa uskutoční vo Veľkom Krtíši v utorok (20. 9. 2016) v priestoroch miestneho Mestského kultúrneho strediska. Koncerty a diskusie sú zároveň vyjadrením spolupatričnosti jednotlivým regiónom Slovenska a akousi symbolickou podporou v tom, aby na nich „zodpovední“ ľudia mysleli a riešili konkrétne problémy v nich dlhodobo a adresne.

Program je rozdelený na predpoludňajšie premietanie dokumentu a diskusiu so stredoškolskou mládežou a samostatný podvečerný koncert známeho hudobníka, ktorý budú striedať diskusie pre širokú verejnosť (od 18:00).

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite