Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

O sčítancoch a súčtoch

.zuzana Mojžišová .spoločnosť

Tak sme sa vrátili z pochodu Štrajk sa ešte neskončil. Všeličo mi na jeho konci vŕtalo v hlave, ale začnem pekne od začiatku.

O sčítancoch a súčtoch Marek Mrviš/SITA 5.4. 2016, Bratislava: Učitelia a ich prívrženci počas pochodu k ministerstvu školstva, ktorý organizuje Inciatíva slovenských učiteľov.

perfektná organizácia. Slniečko nám svietilo, autá na Pražskú nepustili, aby sme my mohli kráčať, policajti na nás dohliadali, z protiidúcich áut sem-tam niekto sympaticky sympatizujúco zatrúbil. Vraj nás bolo štyristo, informovali večer v televíznych správach.

Od úradu vlády sme za zvuku rapkáčikov smerovali putovali na Kramáre pred ministerstvo školstva. Z jedného okna nás, prichádzajúcich, sledoval pán v obleku. Sprievod obišiel barák a zastavil sa pred vchodom do ministerstva.

Daniel Kazankov
Včerajší pochod učiteľov na chvíľu ochromil bratislavskú dopravu. Ministrovi nechali učitelia v jeho úrade aj pozdrav, aby na nich nezabudol.

Slniečko stále svietilo, už je vonku teplo. Asi preto bolo na budove ministerstva viacero okien otvorených.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite