Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Štefan Hríb: Voliť či nevoliť?

.štefan Hríb .spoločnosť

Ešte nikdy som vážne nepremýšľal o tom, či pôjdem voliť, ale teraz premýšľam. A pritom mi stále záleží na tejto krajine a súčasne si vôbec nemyslím, že všetci politici sú rovnakí.

Štefan Hríb: Voliť či nevoliť? Boris Németh Štefana Hríba baví zaujímavá diskusia o tom, či treba ísť voliť. Je to naša povinnosť?

čo sa stalo?

Keď som sa v relácii Pod lampou sporil s Jurom Kemkom, Martinom Vavrinčíkom a Jankom Orlovským o povinnosti voliť, naozaj ma to bavilo. A hneď v štúdiu som zistil, prečo. Otázka účasti na voľbách je pre mňa dnes prekvapujúco zaujímavejšia, než všetky politické strany, ich programy, potýčky a dokonca aj viacerí výnimoční kandidáti.

Moja dilema sa vykryštalizovala takto: Vedel by som voliť SaS alebo Most, ale mám ich voliť aj napriek tomu, že si o prvej strane myslím, že je voči problému utečencov necivilizovaná, a o druhej, že je natoľko orientovaná na biznis, že pôjde ochotne aj so Smerom?

Za účasť na voľbách sa vo mne prihovára november 1989, na ktorý v ničom a nikdy nedám dopustiť.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite