Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Jamie Vardy. Pamätajte si to meno

.filip Olšovský .spoločnosť

O tom, ako jeden donedávna neznámy anglický futbalista ovládol uplynulý víkend. A o sociálnych sieťach, ktoré na jeho úspech reagovali.

Jamie Vardy. Pamätajte si to meno BPI/profimedia Jamie Vardy počas osláv svojho rekordného gólu do siete Manchesteru United.

.bolo to doposiaľ jedno z najnudnejších kôl aktuálneho ročníka najvyššej anglickej súťaže. Všetci favoriti s výnimkou Manchesteru City remizovali a skutočne napínavý bol jedine duel medzi Bournemouthom a Evertonom (domáci vyrovnali na konečných 3:3 v ôsmej minúte nadstaveného času). Premier League zostáva aj vo svojej druhej tretine úplne otvorená a sľubuje jeden z najvyrovnanejších súbojov o titul za ostatné roky. Celé štrnáste kolo s prehľadom prehlušil jeden čisto individuálny moment.

„Neskôr prišla veľká šanca na účasť na letnom Eure, kvôli ktorej Vardy presunul aj termín svojej svadby.“

O Jamiem Vardym sa toho už aj v našich končinách napísalo veľa. Napriek tomu neprestáva byť príbeh futbalistu, ktorý ešte pred niekoľkými rokmi pracoval v továrni na lekárske protézy, fascinujúci. Všetky veľké veci sa okolo neho začali diať v priebehu tejto sezóny. Vardy najprv postupne dorovnával a prekonával rekordy anglických futbalistov v Premier League.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite