Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Mier Ukrajine: Výzva Rusku - stop genocíde na Ukrajine

.juraj Petrovič .reportáže

V piatok sa pred ruskou ambasádou konalo podujatie iniciatívy Mier Ukrajine s cieľom vyzvať Rusko, aby zastavilo genocídu a vojnové zločiny, ktoré jeho vojaci páchajú na Ukrajine.

Mier Ukrajine: Výzva Rusku - stop genocíde na Ukrajine Juraj Petrovič Účastníci akcie, symbolicky vyjadrujúci súcit s obeťami vraždenia v Buči a inde na Ukrajine.

dnes sa pred veľvyslanectvom Ruskej federácie v Bratislave konalo podujatie s názvom Musíme zastaviť genocídu na Ukrajine #WeMustStopGenocide. Akcia bola protestom proti genocíde na Ukrajine, ako aj proti jej popieraniu a zľahčovaniu. 

Juraj Petrovič

Celý svet vidí fotografie ruskými okupantami umučených, znásilnených a zavraždených obetí. Ich telá sa našli ležiace v masových hroboch či ležiace na uliciach, s rukami zviazanými za chrbtom. Podľa iniciatívy Mier Ukrajine len najprísnejšie sankcie voči Rusku môžu zastaviť ďalšie masakre ukrajinského ľudu. 

Juraj Petrovič

„Aj pri týchto zjavných a preukázaných nehumánnych aktoch opäť čelíme masívnej ruskej propagande.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite