Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Strop Ytong Ekonom zmontujete ako stavebnicu

.sponzorované .promotion

Montovaný stropný systém Ytong Ekonom pozostáva z prefabrikovaných železobetónových nosníkov a výplňových nevystužených vložiek z pórobetónu Ytong. Železobetónové nosníky tvoria pri montáži stratené debnenie a súčasne sú oporou na položenie vložiek Ytong. Strop nepotrebuje nadbetonávku a karí sieť a jeho montáž je preto rýchla a bezpečná.

Strop Ytong Ekonom zmontujete ako stavebnicu

vložkový strop Ytong Ekonom sa hodí aj pre svojpomocné stavanie, stačí postupovať podľa návodu spoločnosti Xella pre stropy. Montáž stropu zvládnu vďaka nízkej hmotnosti všetkých prvkov dvaja ľudia. Zmontovať strop Ytong Ekonom nie je pre šikovných domácich majstrov žiadny problém, pomôckou môže byť ako video, tak aj podrobne popísaný postup montáže.

Po zabetónovaní vencov a rebier stropu je konštrukcia na druhý deň pochôdzna a navyše tak rovná, že pred ďalšími prácami nie je potrebné strop vyrovnávať dodatočnou vrstvou. Masívny strop Ytong Ekonom vám prinesie okrem uľahčenia stavebných prác aj iné výhody: napríklad dobrú zvukovú izoláciu, tlmenie kročajového hluku a schopnosť tepelnej akumulácie. V neposlednom rade oceníte aj homogenitu materiálu, ktorý ladí s ďalšími prvkami hrubej stavby z pórobetónu Ytong. V cene dodávky stropu je navyše aj kompletná dokumentácia s autorizovanou statikou.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite