Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Investičné fórum Proxenty: Včas sú peniaze

.sponzorované .promotion

Vysokú, až 18-percentnú infláciu neporazíte tým, že budete svoje peniaze držať na účte v banke. Momentálne je takéto správanie iba cestou k tomu, aby ste rátali straty. Ako správne a včas investovať, diverzifikovať portfólio a zarábať svojimi peniazmi ďalšie peniaze, sa dozviete na druhom ročníku online Investičného fóra PROXENTA 2022.

Investičné fórum Proxenty: Včas sú peniaze

investičná skupina Proxenta aj tento rok pozýva verejnosť do svojho zákulisia, aby nahliadla do jej projektov a zistila, ako v nich klienti Proxenty zhodnocujú svoje peniaze. Počas online vysielania zhodnotí majiteľ a generálny riaditeľ skupiny Proxenta Pavol Kožík uplynulý rok a predstaví plány skupiny na nadchádzajúce obdobie. „Pred rokom nikto z nás netušil, že tu bude vojna na Ukrajine a energetická kríza. Aj napriek týmto ťažkostiam má Proxenta za sebou najúspešnejší rok. Získali sme najviac nových klientov a hodnota našich projektov rástla ako nikdy predtým. Platí, že na kríze vedia zarobiť tí, ktorí sú pripravení. No a my sme,“ hovorí Pavol Kožík. 

Počas online Investičného fóra PROXENTA 2022 sa dozviete všetko o projektoch skupiny, v ktorých zhodnocuje investície klientov, ako aj o investičných príležitostiach, ktoré sú určené širokému spektru investorov. Hovoriť sa bude o developerských projektoch, medzi ktoré v roku 2022 pribudol doteraz najväčší projekt v portfóliu Proxenty – Rezidencie Slovenka v Banskej Bystrici. Priestor dostane aj potravinárska výroba v závode HFS v Galante a tiež unikátna investícia v portfóliu Proxenty – závod na výrobu cukroviniek PROXCOR na Kube. Priestor bude aj na divácke otázky, ktoré budete môcť položiť počas vysielania prostredníctvom jednoduchej aplikácie Slido.  

„Naši klienti, ktorí investovali spolu s nami do developerských projektov Tabáň v Nitre a Kesselbauer v Bratislave, zhodnotili svoju investíciu o viac ako 40 percent za pár rokov. To je neklamný dôkaz nášho úspechu v developerskom sektore a tiež toho, že investovať s Proxentou sa oplatí. Niekto by možno povedal, že síce zarobili 40 percent, ale aj tak rátajú straty kvôli vysokej inflácii. Nie je to však tak. Drvivá väčšina klientov investuje s Proxentou aj naďalej v našich ďalších projektoch. A práve o nich a o tom, ako poraziť infláciu, si viac povieme na Investičnom fóre,“ hovorí Pavol Kožík. 

Príležitosť zoznámiť sa s projektmi Proxenty budete mať už v stredu 19. októbra od 14.00 h na tomto odkaze

upozornenie

S investovaním je spojené riziko. Zverejnené informácie nie sú návrhom na uzatvorenie zmluvy, analýzou investičných príležitostí, investičným odporúčaním ani investičným poradenstvom a neberú do úvahy situáciu a osobné pomery jednotlivých investorov, ich finančnú situáciu, znalosti, skúsenosti, ciele alebo potreby. Finančné nástroje skupiny Proxenta, nemusia byť pre konkrétnych investorov vhodné. Bližšie informácie o rizikách spojených s jednotlivými finančnými nástrojmi, ako aj ďalšie informácie týkajúce sa investovania, sú zverejnené nawww.proxenta.sk

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite