Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Festival Labyrint na Nitrianskom hrade už za dverami!

.sponzorované .promotion

Po skvele prijatom úvodnom ročníku mestského festivalu Labyrint sa onedlho znova otvoria brány na Nitrianskom hrade s nemenej atraktívnym programom. Večeri pod hradom plné hudby a divadla príde otvoriť David Koller band z legendárnej Lucie.

Festival Labyrint na Nitrianskom hrade už za dverami! Peter Putz

Podaril sa aj náročný ťah prilákať dve vzácne ikony Československého rocku - Václava Neckářa so skupinou Bacily a jubilujúceho osemdesiatnika Petra Jandu s Olympicom. Druhý spomínaný si naviac nadelil jeden darček aj sám, v tomto roku vydal sólový album „Asi se mi nebude chtít“ a zrejme popri najväčších hitoch Olympicu bude príležitosť na  ochutnávku zo spomínanej novinky. Niektoré predstavenia budú veľmi unikátne ako napríklad špeciálny hosť skupiny Desmod, aj u nás dobre známy a populárny taliansky spevák Drupi ! Rovnako nevšedný zážitok sľubuje spojenie Vidieku a Orchestra Bobana Markovića počas viac ako dvojhodinového spoločného koncertu. Bobanovci sa preslávili nahrávkami hudby Gorana Bregovića do kultového filmu „Underground“ a „Biela mačka, čierny kocúr“ Emira Kusturicu.  Určite zaznejú hity ako Bubamara, Kalašnikov, ale aj spoločná skladba s Vidiekom „Hrajte trúbky“ ! 

Karol Jagoš

Labyrint okrem hudobných zážitkov aj v aktuálnom roku prinesie divadelné predstavenie Múza Teatro „ Už ti nikdy nenaletím „ s Marošom Kramárom a Markom Igondom v hlavných úlohách.

Ženský element na tohtoročnom Labyrinte budú zastupovať koncerty Simy Magušinovej a niekdajšej víťazky Českej Superstar Anety Langerovej. Aneta do Nitry príde s unikátnym zložením sprievodnej kapely, doplnenej o sláčikové trio. Farby rockerov bude hájiť Tublatanka, ktorá príde na rande s Nitrianskym hradom  naplniť večer najznámejšími skladbami svojej úctyhodnej kariéry. Festival Labyrint odštartuje už 29. augusta o 19:30.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite