Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Orange návštevníkom Pohody poskytne najlepšiu sieť aj možnosť odovzdať staré mobily

.sponzorované .promotion .promotion

Orange chce byť čo najbližšie svojim zákazníkom, a to aj prostredníctvom zážitkov a hudby. Prečo je Orange už jedenásty rok hlavným partnerom najväčšieho slovenského festivalu Pohoda, nám povie Andrea Ungvölgyi, manažérka pre zodpovedné podnikanie a sponzoring.

Orange návštevníkom Pohody poskytne najlepšiu sieť aj možnosť odovzdať staré mobily

udržať si niekoľkoročné partnerstvá môže byť aj v oblasti sponzoringu výzva. Spojenie Pohoda a Orange je roky pevné. Prečo je pre vás dôležité?

Pohoda je symbol. Symbol, ktorý vystihuje jeden z najkvalitnejších hudobných festivalov v Európe, ale aj udalosť, ktorá kultivuje kultúrno-spoločenské dianie a otvorene sa vyjadruje k silným hodnotám. Profesionalita, zanietenosť a zmysel pre detail, s akými Michal Kaščák so svojím tímom festival roky buduje, sú nám blízke a sme hrdí na to, že sa s takým love brandom môžeme spájať. Vďaka našej spolupráci a konektivite, ktorú na festival prinášame, si jeho návštevníci môžu vychutnať zážitky naplno a zdieľať ich online. Každý zákazník Orangeu dostane na Pohode 5 GB dát navyše zadarmo.

čo okrem celkovej konektivity prináša Orange tento rok?

Pohoda bude vďaka Orangeu po prvýkrát v pokrytí vysokorýchlostnej siete 5G. Je to úplná novinka a využiť ju môžu všetci zákazníci s 5G zariadením a aktivovaným balíkom Extra dát. Oddychová zóna Orangeu ponúkne nabíjačkárne, Orange expertov, či kreatívnu dielňu – Lab powered by Nadácia Orange. 

orange tradične na Pohode zbiera staré mobily, bude to tak aj tento rok? 

Áno, táto aktivita je jednou z nosných zelených tém v rámci nášho CSR konceptu. Každý, kto prinesie do Orange zóny svoj starý, nefunkčný mobil, bude zaradený do súťaže o vstupenky na Pohoda festival 2023, zákazníkov Orangeu navyše odmeníme 10 GB dát zadarmo alebo voucherom na nákup kníh v Martinuse. 

a čo zaujímavé nájdeme v Optimistane Nadácie Orange?

Program Optimistanu vytvárame spoločne s Pohodou. S Nadáciou Orange doň prinášame aktuálne témy, ako je bezpečnosť detí na internete, ale aj rozvoj komunitného života na Slovensku. S odborníkmi sa budeme rozprávať o tom, nakoľko je hranie videohier pre deti užitočné a nebezpečné zároveň, vyhnúť sa nechceme ani narastajúcej hrozbe online predátorov. V rámci strategických tém rozvíjame v spolupráci s OZ Bystriny program Aktívna komunita a predstavíme komunitné centrá, ich prácu a dôležitosť pre rozvoj života a príležitostí v regiónoch. 

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite