Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ambasádor XTB, Jiří Procházka je novým šampiónom UFC

.sponzorované .promotion

Jiří Procházka, jeden z najlepších bojovníkov MMA súčasnosti a ambasádor XTB, úspešne pokračuje vo svojej ceste za vrcholovými športovými úspechmi. Minulú nedeľu sa stal novým šampiónom v poloťažkej váhe.

Ambasádor XTB, Jiří Procházka je novým šampiónom UFC

v nedeľu v Singapure Glover Teixeira podľahol Jiřímu Procházkovi len 28 sekúnd pred koncom piateho a posledného kola, ktorý stal sa novým majstrom sveta UFC v poloťažkej váhe.

„Gratulujeme Jiřímu Procházkovi k zisku titulu UFC. Rozhodli sme sa Jiřího podporiť v jeho príprave na tento dôležitý zápas, ktorý vyústil do zisku titulu šampióna. Je to veľká česť, o to viac, že tento úspech je potvrdením mesiacov tvrdej práce. Pokračujeme v spolupráci s novým šampiónom UFC, aby sme investovanie a obchodovanie priblížili širšiemu publiku,” hovorí Omar Arnaout, generálny riaditeľ XTB.

Spolupráca s Jiřím Procházkom je súčasťou dlhodobej marketingovej stratégie XTB - globálneho poskytovateľa obchodných a investičných produktov, služieb a technologických riešení. Spoločnosť doteraz spolupracovala s poprednými osobnosťami zo sveta športu, ako José Mourinho, svetoznámy futbalový tréner, alebo Joanna Jędrzejczyk, poľská zápasníčka bojových umení a bývalá šampiónka UFC. 

V spolupráci s Jiřím Procházkom plánuje broker pokračovať vo svojom rozvoji. Počet klientov XTB práve prekročil hranicu 500 000. Vďaka aktívnemu globálnemu rozvoju a systematicky rastúcemu počtu klientov sa spoločnosť šplhá na investičnom trhu – práve sa dostala medzi päť najlepších brokerov na svete z hľadiska počtu aktívnych klientov.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite