Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Čítajte .týždeň cez Vianoce, aj po celý rok

.redakcia .promotion

Najkrajšie sviatky v roku sú o chvíľu tu a my sme si pre vás pripravili pár vianočných tipov na darčeky, ktorými určite potešíte svojich blízkych. Všetky knihy nájdete v našom e-shope alebo sa zastavte osobne v .klube pod lampou na Partizánskej 2.

Čítajte .týždeň cez Vianoce, aj po celý rok

Horúcou novinkou knižnej jesene je nová kniha rozhovor Štefana Hríba s Pavlom Čekanom Snívam o inom Slovensku, ktorá odhaľuje pozadie boja s pandémiou, ale aj dušu vedca. Priebeh pandémie od jej vypuknutia až po druhú vlnu mapuje kniha Rady Vladimíra Krčméryho od Štefana Hríba a Michala Oláha.

Skvelým tipom sú obe knihy od Vlada Marka – pre milovníkov piva odporúčame Historky k pollitru a pre vinárov Historky k poháru vína, ktoré vás zábavným spôsobom prevedú ich históriou a zaujímavými faktami. Túto dvojicu výborne dopĺňa kniha zdravých receptov na pečenie od Adriany Kemka Malou vidličkou. Dezerty bez lepku, bieleho cukru, pre vegánov jednoducho a chutne.

Z vydavateľstva W PRESS ešte odporúčame novú knihu Antona Vydru Záhyby slov o mnohých hľadaniach a jednej krajine, vizuálne krásnu knihu fotografa Borisa Németha Paradoxy fotografických obrazov Borisa Németha či knihu rozhovorov Michala Oláha s kazateľom Danielom Pastirčákom Zaskočený večnosťou o hľadaní zmyslu života a nádeji.

Najväčšou pomocou pre nás a zmysluplným darčekom pre vás je ročné predplatné .týždňa na rok 2022. Ak si do 31. 1. 2022 predplatíte ročný print, súťažíte o naozaj hodnotné ceny, a zároveň nám pomôžete aj naďalej pre vás tvoriť kvalitnú a nezávislú žurnalistiku. Na našej stránke si môžete stiahnuť aj darčekový poukaz pre svojho blízkeho a venovať mu hodnotné čítanie po celý rok. Vopred vám za toto rozhodnutie ďakujeme a prajeme pokojné prežitie vianočných sviatkov.

 Tieto, aj všetky ostatné knihy nájdete v našom e-shope tu.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite