Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Muži milujú smart darčeky. Podarujte im kvalitné smart hodinky

.sponzorované .promotion

Vianoce sú za rohom a určite ste už začali rozmýšľať nad darčekom pre vášho otca, syna, brata alebo partnera. Nakupovať darčeky pre mužov je o niečo zložitejšie než pre ženy. Je to preto, že k životu nepotrebujú tak veľa vecí. Rozhodne však ocenia praktický a kvalitný darček.

Muži milujú smart darčeky. Podarujte im kvalitné smart hodinky Carneo Prime Slim

Nemáte žiadne nápady? Riešením môžu byť smart hodinky. Dôvodom je to, že muži sú praktickí a radi riešia veci rýchlo a efektívne, snažia sa uľahčiť si život čo najviac a práve inteligentné hodinky im s tým vedia výrazne pomôcť

Inteligentné hodinky im budú slúžiť každý deň v práci či pri športe

So smart hodinkami budú mať pojem o čase a upozorneniach zo sociálnych sietí a taktiež môžu s nimi posielať správy či vybavovať hovory. Hodinky sú všestranné a využijú ich v prácipri športovaní, ale aj na zábavu.

Pracovne vyťažení muži ocenia napríklad manažérske smart hodinky Carneo Prime Slim, ktoré sú spomedzi ostatných najtenšie. Vďaka svojmu luxusnému dizajnu a okrúhlemu ciferníku sú na nerozoznanie od klasických hodiniek, takže sa budú dokonale hodiť k obleku. Majú veľa benefitov a funkcií, ako napríklad meranie stresu a tepu srdcaokysličenia krvi a krvného tlaku. Muži, ktorí pracujú pod veľkým tlakom budú mať skvelý prehľad o ich zdravotnom stave, súčasťou hodiniek je aj sprievodca dychovým cvičením na okamžité upokojenie. Nechýba ani monitorovanie spánku či upozornenia na dodržiavanie pitného režimu.

Carneo LuXii ActiveCarneo LuXii Active

Ďalším skvelým kúskom sú luxusné fitness hodinky Carneo LuXii Active s hranatým displejom. Ako už z názvu vyplýva, tento model je stvorený pre aktívnych mužov, ktorí radi športujú. Na výber je až zo siedmich športových režimov (beh, chôdza, bicykel, futbal, basketbal, bedminton a švihadlo). Carneo LuXii Active spoľahlivo sledujú pohybové aktivity, spánkový režim, počítajú spálené kalórie, počet prejdených krokov a disponujú nespočetným množstvom užitočných funkcií.

Carneo ponúka luxusné hodinky za prijateľné ceny

Ak ste sa teda rozhodli kúpiť svojmu mužovi štýlové, funkčné a kvalitné smart hodinky, stavte na značku Carneo, ktorá je garanciou toho najlepšieho, čo na trhu nájdete. Vyhnite sa nákupnej horúčke v obchodných centrách a objednajte darčeky svojim blízkym z pohodlia domova.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite