Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Black Friday 2021 výpredaje na Godeal24 už odštartovali! Windows 10 cena klesla na 7 €!

.sponzorované .promotion

Ak chcete získať najväčšie zľavy na softvérové produkty, radšej sa poponáhľajte! Táto akcia je časovo obmedzená a čoskoro skončí!

Black Friday 2021 výpredaje na Godeal24 už odštartovali! Windows 10 cena klesla na 7 €!

Je tu opäť to obdobie roka, kedy GoDeal24 prichádza s neodolateľnými ponukami Black Friday výpredajov. Ak ste celý rok šetrili, aby ste sa uistili, že získate tie najlepšie zľavové akcie, nie je lepšie miesto, kde môžete využiť svoje ťažko zarobené peniaze, než na GoDeal24!

Vďaka neuveriteľným zníženiam cien pre Windows 10, Windows 11, Microsoft Office a ďalšie produkty spoločnosti Microsoft by tento rok mal byť najvýnosnejší Black Friday za posledné roky. Ak chcete získať najväčšie zľavy na softvérové produkty, radšej sa poponáhľajte! Táto akcia je časovo obmedzená a čoskoro skončí!

Horúce výpredaje, ktoré si nemôžete nechať ujsť

50% zľava na operačné systémy Windows: GG50

Windows 11 je najnovší operačný systém ponúkaný spoločnosťou Microsoft. Pre vyššiu produktivitu je tu Windows 11, aby sa stal najlepším operačným systémom budúcnosti.

62 % zľava na operačné systémy Windows a balíky Office Suite: GG62

Vyššiu zľavu získate, ak si zakúpite balík Windows a balík Office. Windows 10 Professional a Office 2021 Professional len za 45,22 €.

62% zľava na ostatné produkty Microsoft: GG62

Okrem toho na GoDeal24 nájdete viacero produktov spoločnosti Microsoft, ako sú rôzne verzie Office, Project a ďalšie. Práve teraz si ich môžete všetky zakúpiť so zľavou 62%.

Nečakajte teda a požiadajte o vyššie uvedené úžasné ponuky ešte dnes, pretože vzhľadom na veľmi vysoký dopyt si nie sme istí, dokedy budeme mať zásoby. Objednávajte teraz, kým je vaša ponuka na sklade, aby ste sa vyhli sklamaniu, že ju neskôr nezoženiete.

GoDeal24.com je globálny líder v predaji originálnych hier a softvérových kľúčov. Majú klientov z každej časti sveta a poskytujú 24x7 podporu spolu so skvelými ponukami na celý rad softvérových kľúčov.

Kontaktujte ich kedykoľvek pred alebo po objednávke. Stačí poslať e-mail na adresu service@godeal24.com a tím zákazníckej podpory sa postará o vašu požiadavku čo najskôr.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite