Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Aj v zime môžete nakúpiť plavky

.sponzorované .promotion

Stalo sa vám niekedy s odchodom leta, že ste si nutne potrebovali zadovážiť plavky a v kamenných obchodoch ste nemohli nájsť žiadny dobrý sortiment? To môžete vyriešiť jednoducho online nákupom a vaše vysnívané plavky budete mať doma už za pár dní.

Aj v zime môžete nakúpiť plavky PlatonPhoto / Shutterstock.com

 Nájsť štýlové a zároveň kvalitné dámske plavky nie je jednoduché, pretože často sa necháte určite uniesť nízkou cenou, no po pár noseniach zistíte, že ste neurobili dobrý krok. Pri kvalitných plavkách platí to, že radšej jedny nesmrteľné ako pätoro modelov, ktoré sa doslova rozpadnú pri prvom kontakte so soľou alebo chlórom.

Na strihu plaviek záleží

Chystáte sa k moru, prípadne plánujete počas zimného obdobia navštevovať plaváreň a dať svojmu telu trochu zabrať? Vyberte si teda plavky tak, aby vám sadli k vašej postave. Už dávno neplatí to, že jednodielne plavky sú vhodné len pre staršie ročníky, práve naopak! Dokážu zalichotiť aj mladším ženám a vďaka nim sa vám podarí napríklad skryť bruško, neestetickú jazvu po pôrode alebo strie, ak sa necítite komfortne ich ukazovať.

Pre ženy s väčšími prsiami je dôležité pri výbere plaviek pozerať sa na ramienka. Tenké ramienka so šnúrkami veľmi neprichádzajú do úvahy, pretože pod váhou pŕs vás budú rezať za krkom a na ramenách. V takomto prípade zvoľte širšie ramienka a ideálne podprsenku so strihom športového typu.

Starajte sa o vaše plavky príkladne

Keď už sa rozhodnete si zadovážiť kvalitné plavky, ktoré nie sú z kategórie najlacnejších, zrejme aj chcete, aby vám vydržali dlhšie ako jednu letnú sezónu. Problém je však v tom, že všetky externé faktory, s ktorými prichádzajú vaše plavky do kontaktu, sú pre ne škodlivé, a je len na vás, ako sa k tomu postavíte. Ich životnosť máte v rukách vy.

Prvým a najzásadnejším krokom je ich pranie po každom jednom použití. Áno, čítate správne, po každom jednom použití. Či už ich máte oblečené v slanej vode v mori, alebo v chlórovanej vode v bazéne, je nutné ich preprať. Ideálne vo vlažnej vode a následne ich nechať vysušiť v tieni, aby im slnko zbytočne nevyťahovalo farbu. 

Pri používaní plaviek sa snažte, aby látka čo najmenej prišla do kontaktu s opaľovacími krémami či olejmi. Po dovolenke dajte pokojne plavky vyprať do práčky, no úplne vám postačí teplota na 30 stupňov. V prípade, že majú vaše plavky rôzne aplikácie či kamienky, ochránite ich jednoducho tak, že ich samostatne vložíte napríklad do obliečky na vankúš a vyperiete tak. 

Nezabúdajte na skladovanie plaviek tak, aby mali svoj priestor a neboli len zrolované celú zimu bez použitia. So zľavovým kódom Merkury Market môžete mať novú menšiu skrinku, kde vyčleníte celý jeden šuplík len svojim plavkám. Takto prežijú dlhé mesiace, kým sa ich rozhodnete zase prevetrať pri vode.

A keď už hľadáte plavky, možno si chcete vynoviť svoj šatník aj niečím ďalším. Ponuku štýlového dámskeho oblečenia nájdete aj na eleganceshop.sk.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite