Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Godeal24.com: Windows 10 za 7€ a jeho upgrade na Windows 11 v októbri

.sponzorované .promotion

Microsoft ohlásil, že ponúkne svoj najnovší operačný systém Windows 11 od 5.októbra. Microsoft uviedol, že Windows 11 bude predinštalovaný na všetkých nových počítačoch, ktoré budú vyprodukované po 5. októbri a poskytne aj bezplatné upgradovanie pre počítače, ktoré aktuálne používajú Windows 10. Aktualizácia bude prebiehať postupne vo fázach, s prioritou pre najnovšie PC.

Godeal24.com: Windows 10 za 7€ a jeho upgrade na Windows 11 v októbri

aj keď Windows 11 má striktne stanovené hardvérové požiadavky pre PC, všeobecné pravidlo je, že každý počítač, ktorý používa Windows 10, môže byť upgradovaný zadarmo.Je teda dobrou príležitosťou zadovážiť si lacný Windows 10. Godeal24 prináša skvelé špeciálne ceny na Windows 10 a ďalšie produkty Microsoftu, kde môžete získať pôvodný operačný systém za 7€. Stačí si len vybrať Windows 10 a čakať na upgradovanie na Windows 11.

Špeciálne ceny bez kupónov45% výpredaje s kupónom: BS45Užite si 45% zľavy na updatovanie vášho PC na špecifické účely. Len použite kód BS4560% zľavy na iné produkty s kódom: BS60Ak sa vám obe tieto ponuky páčia a náhodou by ste chceli oba produkty, buďte šikovní. Ponuka obsahuje aj balíky, na ktorých môžete ušetriť až 60 %.Nové produkty vo výpredajiNakupovanie na Godeal24 je tak jednoduché, ako sa len dá. Krátko po objednaní dostanete e-mail s produktovými kľúčmi - bez toho, aby ste museli čakať niekoľko dní. V prípade akýchkoľvek otázok vám ich zákaznícky servis poskytne rýchlu a rozsiahlu podporu, ktorú potrebujete. stačí im poslať e-mail na nasledujúcu adresu: service@godeal24.com
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite