Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Logistická spoločnosť FM Logistic a výrobca nápojových plechoviek CROWN nadviazali spoluprácu

.sponzorované .promotion

Keďže bol v podstate celý GASTRO priemysel markantným spôsobom zasiahnutý COVID krízou, ako aj výrobné spoločnosti, ktoré sú veľmi úzko naviazané na tento segment, museli zmeniť plány a prispôsobiť svoje výrobné kapacity tomuto ťažkému obdobiu.

Logistická spoločnosť FM Logistic a výrobca nápojových plechoviek CROWN nadviazali spoluprácu

firma Crown Bevcan Slovakia s. r. o. bola založená v roku 2008 a sídli v Kechneci. Spoločnosť sa zameriava na výrobu nápojových plechoviek. Portfóliom spoločnosti je výroba 4 druhov plechoviek: 25 cl, 33 cl, 33 cl SLEEK a 50 cl. Súčasná kapacita výrobného závodu na Slovensku je 1,5 miliardy plechoviek ročne.

Keďže bol v podstate celý GASTRO priemysel markantným spôsobom zasiahnutý COVID krízou, ako aj výrobné spoločnosti, ktoré sú veľmi úzko naviazané na tento segment, museli zmeniť plány a prispôsobiť svoje výrobné kapacity tomuto ťažkému obdobiu. Začiatkom roku 2021 oslovila firma CROWN transportnú spoločnosť FM Logistic s požiadavkou na uskladnenie extra objemu plánovanej predvýroby. Projekt bol unikátny, a to hlavne z pohľadu povahy skladovaného tovaru, objemu, veľkosťou skladovaných paliet a v neposlednom rade aj nárokom na rýchlosť reakcií na logistické požiadavky.

Štart spolupráce sa datuje od januára roku 2021, pričom kontrakt je uzatvorený na 6-7 mesiacov. Kvalitatívny audit, ktorý bol nevyhnutným krokom pre realizáciu projektu prebehol úspešne a vsetky hygienické podmienky boli splnené. Spolupráca začala a sme radi, že FM LOGISTIC prispieva svojimi aktivitami na prekonanie náročného obdobia, ktoré v súčasnosti zažívajú producenti alkoholických aj nealkoholických nápojov.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite