Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Zahlasujte za svoj klimatický projekt v centre Nitry s podporou dm

.sponzorované .promotion

Vo štvrtok 2. septembra otvára dm na prízemí nitrianskeho obchodného centra Mlyny svoju novú predajňu. Nahradí tak predajňu na Štefánikovej triede, ktorá bola koncom augusta tohto roka zatvorená a presťahovaná do väčších a vynovených priestorov.

Zahlasujte za svoj klimatický projekt v centre Nitry s podporou dm

jej otvorenie je zároveň spojené s podporou realizácie jedného z troch projektov v centre Nitry upozorňujúcich na zmenu klímy: verejného skleníka na oddych medzi rastlinami, osviežujúceho kruhu, ktorý sa stane jedinečným nitrianskym fotomiestom, alebo gyroidnej sochy tvoriacej domov pre rastliny tam, kde by nerástli. O tom, ktorému projektu finančná podpora z dm poputuje, rozhodne verejnosť, ktorá sa zapojí do hlasovania prostredníctvom www.mojadm.sk/mlyny.

Projekt bude podporený finančným príspevkom, keď dm zdvojnásobí svoj obrat z novej predajne v prvý deň jej otvorenia, nablokovaný v čase od 16. do 17. hodiny, a uvedenú sumu daruje jednému z týchto projektov. O tom, ktorému projektu suma poputuje, rozhodne verejnosť, ktorá sa do 2. septembra do 17. hodiny zapojí do hlasovania na stránke www.mojadm.sk/mlyny.

Nová predajňa bude otvorená denne od 9. do 21. hodiny. Zákazníci v nej budú mať okrem klasického sortimentu k dispozícii aj plniacu stanicu na drogériu s dvoma prostriedkami na umývanie riadu a dvoma prostriedkami na pranie. V sortimente predajne nájdu aj dekoratívnu kozmetiku NYX PROFESSIONAL MAKEUP, ktorá je dostupná len v niektorých vybraných predajniach dm.

Na privítanie je pre prvých tisíc zákazníkov či zákazníčok pripravený k nákupu produkt zdarma z radu Pro Climate, a to prostriedok na umývanie riadu nature Pro Climate Ultra. Navyše sú v termíne od 2. do 5. septembra pre členov a členky zákazníckeho programu pripravené 10-násobné body za celý nákup, ktoré získajú po predložení zákazníckej karty pri každom nákupe v tejto predajni. V tomto termíne si každý, kto predloží zákaznícku kartu, odnesie spolu s nákupom navyše permanentnú tašku zdarma.

Projekty, za ktoré je možné hlasovať:

  • GREENHOUSE: verejný skleník

Lokalita: Štefánikova trieda, pešia zóna Nitra

Autori: Ing. Miroslav Čibik, PhD., Ing. Erik Král

„Našej planéte sa pomaly, ale isto vlastný transparentný plášť stenčuje a sami sa ocitáme vo verejnom skleníku. Green House štylizuje tento fakt do menšej podoby. Rastlinstvo v ňom autori vložia do rúk všetkých Nitranov – to, ako sa k prírode v skleníku zachováme, bude obrazom spoločnosti.“

Verejný sklenník Verejný sklenník

  • CLIMATE CIRLCE: klimatický kruh

Lokalita: Svätoplukovo námestie, Nitra

Autori: Ing. Miroslav Čibik, PhD., Ing. Erik Král

„Klimatický kruh je silný vizuálny prvok, svojím umiestnením rámujúci budovu starej mestskej radnice, dnešného Ponitrianskeho múzea. Je doplnený o vodnú paru, ktorá svojou neustále meniacou sa štruktúrou predstavuje nevyspytateľnosť dnešných klimatických zmien.“

Klimatický kruh Klimatický kruh

  • GYROID FUSION: gyroidná fúzia

Lokalita: Pešia zóna Nitra

Autori: Crafting plastics! studio

„Gyroidná fúzia je zhluk 3D tlačených telies, ktoré boli vymyslené v 70. rokoch vedcom Alanom Schoenom z NASA. Vo verejnom priestore vystupujú ako umelecké skulptúry vytvárajúce nový domov pre hmyz a rastliny. Z akejkoľvek bunky objektu totiž dokáže rásť zeleň bez toho, aby korenila v zemi.“

Gyroidná fúzia Gyroidná fúzia

www.mojadm.sk dm drogerie markt je významná medzinárodná maloobchodná spoločnosť, ktorá sa zaoberá predajom drogériového tovaru, parfumérie, výrobkov z oblasti zdravia a wellness. Bola založená v roku 1973 v Nemecku a v Európe má 3 765 filiálok. Na Slovensku spoločnosť otvorila prvú pobočku v roku 1995 a dnes zamestnáva 1 658 pracovníkov v 158 filiálkach. dm drogerie markt prevádzkuje svoje filiálky celkovo v 13 krajinách – v Nemecku, Rakúsku, Maďarsku, Českej republike, Chorvátsku, Slovinsku, Taliansku, Srbsku, Bosne a Hercegovine, Rumunsku, Bulharsku, Macedónsku a na Slovensku. Slogan „Tu som človekom, tu nakupujem“ vypovedá o filozofii spoločnosti, pre ktorú je zákazník na prvom mieste. Spoločnosti dm drogerie markt sa v posledných rokoch podarilo posilniť pozíciu v oblasti zdravia, krásy a wellness a vyprofilovať sa tak medzi najsilnejšie spoločnosti na trhu. Dôkazom toho je rozširujúci sa sortiment v oblasti biopotravín a kontrolovanej prírodnej kozmetiky.

Pre ďalšie informácie kontaktujte:

Iveta Vepy Haulíková, everyvent, s. r. o., tel.: 0905 168 651, e-mail: haulikova@everyvent.sk

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite