Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vybavte si svoj domov najlepšími doplnkami a nábytkom

.sponzorované .promotion

Domácnosť si môžete vybaviť najrôznejšími doplnkami a nábytkom. Všetko je dnes už neuveriteľne dostupné a preto nemusí ani jedna domácnosť vyzerať úplne rovnako. Dokonca sa môže stať, že sa po niekoľkých rokoch zmení váš vkus a znova všetko vymeníte. Možné to samozrejme je, vďaka lepším cenám, takže si mnoho vecí môže dovoliť aj viac ľudí.

Vybavte si svoj domov najlepšími doplnkami a nábytkom united photo studio / Shutterstock.com

ktorá miestnosť je pre vás tá najdôležitejšia?

Pre niektorých je dôležitou miestnosťou v dome alebo v byte práve obývacia izba. Rodina tam trávi najviac času spolu, sú do nej pozývané návštevy a iní hostia, ale naozaj ide o prioritu? Po zamyslení by asi viacero z nás zmenilo názor podľa niekoľkých faktorov, ale jednou z nich môže byť napríklad kuchyňa. Príprava jedla, mnoho skriniek s pohármi, príborom a taniermi. Chladnička a poličky s jedlom. Ide o časť domu, kde sa toho predsa len deje celkom dosť a taktiež kde sa toho môže meniť veľa. 

Nové výrobky, nielen tie elektronické, chodia na trh pravidelne, takže rozhodnúť sa zmeniť prostredie je úplne normálne. Chcete nové úložné miesto, alebo to staré chcete len lepšie schovať. Páči sa vám iná farba nábytku, alebo si chcete kúpiť niekoľko spotrebičov, ktoré by ste pri aktuálnom rozmiestnení nemali kam dať. Vybavenie kuchyne je na každom človeku. Ak máte spoločnú domácnosť ešte s niekým, tak pravdepodobne aj na kompromisoch, ale určite je na mieste nad tým premýšľať. Nejaké vstavané skrine alebo predĺžené skrinky až po strop môžu ušetriť niekoľko vzácnych centimetrov, ktoré viete využiť na nové jedálenské súpravy alebo lepšie prerozdelenie stávajúcich. Niektoré spotrebiče, ako napríklad chladnička, majú obmedzenú životnosť, možno sa vám zdá, že aj menej miesta, pretože nakupujete viac. Aj v takom prípade je reorganizácia vhodná, pretože nový výrobok môže pôsobiť masívnejšie a musíte pre neho nájsť vhodné miesto. Nebojte sa do toho pustiť, nejde o hromadnú rekonštrukciu domu. Ide len o zveľadenie príbytku, ktoré môžete spraviť aj jednoducho z pohodlia pohovky. Na internete si nájdete, čo potrebujete, a to v rôznych prevedeniach a farbách. Vyberiete, objednáte a všetko prinesú až k vám. 

New Africa / Shutterstock.com

niečo, čo sa hodí asi každému

Niekedy nemáte miesto na bežné veci. Viete, že nepotrebujete kupovať veľké kusy nábytku, ale niečo vám chýba. Taká praktická komoda môže byť tým chýbajúcim kúskom skladačky. Hodí sa takmer do každej miestnosti. Do kúpeľne, na chodbu, do spálne, ale aj do obývacej alebo detskej izby. Mať v nej môžete kozmetiku, oblečenie, uteráky, spodné prádlo. Jednoducho má neuveriteľne široké využitie. Dostupné sú všade a na internete môžete nájsť nielen komodu s dobrou cenou, ale aj zaujímavým dizajnom. Dobre zvolená farba a tvar môže pôsobiť luxusne. Nemusí mať len zásuvky, ale aj poličky, dvierka a ak chcete využiť naozaj celý priestor, tak na ňu môžete položiť fotky rodiny, vázu s kvetmi alebo v menších bytoch aj televízor. Kupovanie cez internet nie je tak zložité ako si môžete myslieť. Všetky výrobky majú napísané presné rozmery, takže ak si odmeriate plochu, kam chcete komodu dať správne, budete si môcť byť istí aj novým kusom nábytku. Potom stačí už len kliknúť a objednať. Prevedení je niekoľko, záleží aj na materiáli. Komoda je väčšinou vyrobená len z dreva, ale môžete nájsť aj také, ktoré majú niekoľko častí, napríklad aj sklenených. Ak teda viete, že šikovnosť nie je vašou silnou stránkou, kúpte tie pevnejšie, ktoré vydržia aj náhodné nárazy.Ak sa na internete ešte k tomu aj nudíte, môžete skúsiť hľadať nejaké zľavové letáky a možno nájdete niečo, čo by ste chceli a výrazne ušetríte. Ľudia sa dnes bežne snažia ušetriť, takže určite nebudete jediní a možno si vďaka ušetreným peniazom kúpite ešte niečo, čo vám spraví radosť nielen do domácnosti, ale možno aj do vášho šatníka.

New Africa / Shutterstock.com

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite