Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pánska vlasová kozmetika od L’OREAL PROFESSIONNEL

.sponzorované .promotion

Spoločnosti L'Oreal robí všetko pre to, aby sa jej zákazníkom zapáčila rada pánskej vlasovej kozmetiky LP Homme od L'Oreal Professionnel.

Pánska vlasová kozmetika od L’OREAL PROFESSIONNEL

je založená na najinovatívnejšom vedeckom vývoji. Okrem toho sa zloženie LP Homme môže meniť v závislosti od problému, ktorý má riešiť Napríklad, ak má klient normálny typ vlasov, mal by každodenne používať šampón Tonique. Tento produkt obsahuje nielen všestranný horčík, ale aj molekulu polyfenolov, ktorú vedci z L'Oreal úspešne izolovali z extraktu z kakaových bôbov. Táto molekula má úžasné antioxidačné vlastnosti.

Šampón Tonique čistí pokožku hlavy a zároveň lieči unavené vlasy, dodáva im silu. Pre klientov s rednúcimi a slabými vlasmi je najlepšie použiť šampón Densite zo série LP Homme od L'Oreal. Produkt robí vlasy hustými a dodáva im znovu krásu. To je zásluha pokrokovej technológie Magnesium + Polyform, ktorá starostlivo ošetrí jemné vlasy a vytvorí efekt ochranného filmu. Existuje ešte jedna významná vlastnosť magnézia (horčíka). Je to skutočný hrdina, ktorý prekonáva stres a únavu buniek a zároveň urýchľuje metabolizmus. To všetko má priaznivý vplyv na stav vlasov. Vlasy pod vplyvom šampónu získajú „disciplínu“ a ľahko sa rozčesávajú.

Pre husté a neposlušné vlasy je určený šampón Controle, ktorý bol tiež vytvorený pomocou technológie Magnesium + Polyform. Pomôže aj ľuďom, ktorí sa obávajú lupín. Šampón proti lupinám Purete obsahuje cenný horčík, ktorý má spolu s aktívnym pyritiónom zinku baktericídny (protiplesňový) účinok. Jedna aplikácia tohto šampónu stačí na to, aby ste pocítili jeho liečivý účinok.

Rada LP Homme obsahuje nielen šampóny. Zahŕňa tiež rôzne produkty na úpravu vlasov.

S výsledkom sú spokojní aj tí najnáročnejší klienti. Muži zvyčajne nemajú radi lepkavé a ťažké textúry. Výrobky LP Homme sa dajú nanášať veľmi šetrne. Nebudú sa držať na vašich rukách a na vlasoch budú úplne neviditeľné. Akýkoľvek produkt tejto rady, bez ohľadu na to, aký má stupeň fixácie, vydáva veľmi sviežu, skutočne mužnú vôňu.

Cover 5 ', tónovací gél bez amoniaku, sa považuje za skutočný revolučný produkt. V súčasnosti si chcú nielen ženy, ale aj muži zachovať mladosť. Pokiaľ však dôjde na zdĺhavé postupy farbenia vlasov, mnohí sa toho vzdajú. Preto je tónovací gél taký dobrý.

V priebehu niekoľkých minút eliminuje sivé vlasy. Muži sú spravidla hambliví, keď sa farbenie koná v kaderníckom salóne. Nechcú by, aby niekto sledoval ich experimenty s vlasmi.

Gél má zvláštnu priesvitnú tekutú textúru, ktorá sa po zmiešaní s oxidantom zmení na ľahkú krémovú penu. Táto pena sa voľne dostáva do vlasov – a je to všetko! Procedúra sa skončila! Gélová paleta sa skladá zo šiestich prírodných odtieňov. Klasické oxidačné farbenie predpokladá finálnu farbu vlasov tón v tóne. Cover 5 ′ gél sa vyznačuje tým, že sivé vlasy nie sú farbené, ale tónované a výsledkom je prirodzená farebná harmónia. Muža nebude trápiť efekt „dorastajúcich“ koreňov.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite