Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Mutácie sú nákazlivejšie a smrteľnejšie. Vedec radí, ako sa voči nim dá účinne chrániť

.sponzorované .promotion

Mutácie koronavírusu SARS-CoV-2 zhoršili pandemickú situáciu na Slovensku. Účinná prevencia však existuje v podobe ústnych a nosových sprejov VIROSTOP, ktoré chránia horné dýchacie cesty.

Mutácie sú nákazlivejšie a smrteľnejšie. Vedec radí, ako sa voči nim dá účinne chrániť

už v novembri minulého roka sa na Slovensku vyskytovala, vtedy nová, britská mutácia koronavírusu SARS-CoV-2. Jej podiel v skúmaných vzorkách bol už v tom období na niektorých miestach v krajine viac ako        50 %. Od pôvodného kmeňa, ktorý sa rozšíril z Číny, je podľa infektológov britská mutácia nákazlivejšia o 70 % a úmrtnosť zvyšuje o 36 %. 

zbraň voči novým mutáciám? Ochranu predstavuje VIROSTOP

Zároveň je vírus v tomto prípade agresívnejší a spôsobuje horší priebeh ochorenia, a to aj u mladších pacientov. Známe sú tiež ďalšie mutácie, hrozbu predstavuje napríklad juhoafrická, výskyt ktorej už potvrdili v Českej republike. Ochranu a prevenciu aj voči zákerným novým mutáciám predstavujú ústne a nosové spreje VIROSTOP.

bariéra, ktorá chráni dolné dýchacie cesty

Vedci prostredníctvom štúdie potvrdili, že ústne a nosové spreje VIROSTOP úspešne bránia koronavírusu SARS-CoV-2 dostať sa do dolných dýchacích ciest, kde vírus spôsobuje najväčšie komplikácie. Zložky obsiahnuté v sprejoch vytvárajú na slizniciach nosa a hrdla ochrannú bariéru, ktorá vírus a jeho mutácie zastaví.

„Medzi účinnými látkami VIROSTOPU treba spomenúť polyfenoly, ktoré sa viažu na oblasť spike proteínu zodpovedného za vstup vírusu do hostiteľskej bunky. Táto oblasť je podobná známym aminokyselinám a na základe doterajších poznatkov na nej neprebiehajú žiadne mutácie. Na základe toho možno predpokladať, že polyfenoly Virostopu sú účinné aj proti novým variantom koronavírusu.” vysvetľuje špičkový maďarský virológ a klinický mikrobiológ Dr. István Jankovics.

VIROSTOP chráni pred nákazou. Kúpte si ho TU

pomáha seniorom aj zdravotníkom

Najdôležitejšou zložkou je výťažok z rastliny Cistus krétsky (Cistus creticus), ktorý vytvára na sliznici ochrannú bariéru. Ničí baktérie a vírusy a zlepšuje fungovanie imunitného systému. Ústne a nosové spreje VIROSTOP sú vďaka svojmu prírodnému zloženiu vhodné pre seniorov a rovnako tak aj pre deti už od troch rokov. 

Kým nebude zaočkovaná dostatočná časť populácie, je nevyhnutné chrániť pred nákazou seba aj svoje okolie. Práve VIROSTOPposkytuje pri pravidelnom používaní rýchlu a účinnú pomoc. Jeho preventívne účinky sa osvedčili už na miestach, kde sa pohybujú najohrozenejšie skupiny obyvateľstva. Preto koncom minulého roka dodal výrobca Herb-Pharma ústne spreje VIROSTOP do Fakultnej nemocnice Nitra a do domovov sociálnych služieb po celom Slovensku. 

Hľadáte účinnú ochranu? Vyskúšajte ústne a nosové spreje VIROSTOP

 

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite