Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ako na rýchlu pôžičku? Hlavne s rozvahou

.sponzorované .promotion

Potrebujete čo najskôr získať určitý finančný obnos a máte obavy, že žiadanie o pôžičku v banke by trvalo príliš dlho? Mnoho nebankových spoločností ponúka alternatívu v podobe rýchlej pôžičky. Pri výbere si overte, či má poskytovateľ potrebnú certifikáciu od Národnej banky Slovenska, ktorá signalizuje jeho spoľahlivosť a vierohodnosť.

Ako na rýchlu pôžičku? Hlavne s rozvahou

na rýchle schválenie žiadajte online

Prednosť rýchlej pôžičky spočíva najmä v rýchlosti odozvy na vašu žiadosť. Zatiaľ čo niekedy môže schvaľovanie trvať aj niekoľko dní, v prípade online vybavovania získate obratom istotu, že vaša pôžička bola schválená.

Potom už len stačí, aby ste dodali potrebné doklady, teda napríklad kópiu občianskeho preukazu, pasu či vodičského oprávnenia a niekedy tiež potvrdenie o výške príjmu. V prípade, že všetko vybavíte online, bez toho, že by ste podpísanú zmluvu posielali poštou alebo kuriérom, potom vám peniaze môžu prísť na účet už v rovnaký deň. Vždy záleží od konkrétnych podmienok banky, ktorá financie prevádza.

od štyroch stoviek až po desať tisíc

Rýchlo si môžete požičať na čokoľvek. Či už potrebujete kúpiť novú chladničku, alebo investovať do novej strechy. Sumy, ktoré vám nebanková spoločnosť takmer ihneď schváli, sa bežne pohybujú od štyroch stoviek až po desať tisíc eur.

Ak viete, že budete potrebovať finančnú rezervu častejšie, potom je dobré vybrať takú pôžičku, pri ktorej je možné opakovane čerpať už splatené peniaze. A to bez toho, že by ste museli žiadať o nový úver.

Na trhu môžete nájsť tiež rýchle pôžičky s flexibilným splácaním. Ich prednosťou je možnosť každý mesiac splácať inú sumu. Tento fakt pritom nemusíte poskytovateľovi pôžičky vôbec oznamovať.

Jediným pravidlom teda je, že zaslaný obnos sa musí rovnať aspoň výške minimálnej dohodnutej splátky. Samozrejme môžete poslať aj viac, ak chcete skrátiť dobu splácania.

Pri výbere ideálnej rýchlej pôžičky sa vždy rozhodujte podľa svojich možností, požiadaviek na podobu úveru a samozrejme venujte pozornosť tiež hodnoteniu danej nebankovej spoločnosti. Už spomínaná certifikácia je nutnosťou, akékoľvek ďalšie ocenenie je bonusom zaručujúcim férovosť.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite