Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Evidence ONE, potešenie v každom detaile

.sponzorované .promotion

Medzi nami je naozaj len málo ľudí, ktorí si vedia predstaviť deň bez vydarenej šálky kávy. Ako si ale dopriať v pohodlí domova tú dokonalú, presne pre nás? Ideálne s plnoautomatickým kávovarom. Ten je totiž vyrobený tak, že jednoducho pomôže s intuitívnou prípravou, a vďaka predvoľbe nastavenie dokáže splniť očakávania aj tých najnáročnejších milovníkov kávy.

Evidence ONE, potešenie v každom detaile

plnoautomatický kávovar KRUPS EVIDENCE ONE EA895 je dokonalý domáci barista, rýchlo sa stane obľúbeným maznáčikom vašej domácnosti. Ľahko pripraví až 17 lahodných horúcich nápojov. Stačí si len vybrať klasické espresso, predĺženú kávu, cappuccino, latte macchiato, cafe latte, ristretto, doppio, americano, ale aj správne nahriatu vodu na tri typy čajov alebo jemnú mliečnu penu. Kávovar EVIDENCE ONE taktiež umožňuje prípravu dvoch nápojov súčasne, čo oceníte najmä ráno, keď sa nebudete musieť o prvú šálku preťahovať - aj tá je totiž stopercentná a perfektne pripravená. 

Začať je potrebné správne namletou kávou - integrovaný mlynček ponúka možnosť nastavenia hrubosti mletia kávových zŕn, ktoré môžete úplne prispôsobiť vašej chuti. Funkcia okamžitý výber umožní navolenie až piatich po sebe idúcich receptov jedným dotykom alebo si môžete nastaviť svoju špeciálnu šálku kávy a uložiť ju pod ikonu favorite, tak bude vždy jednoducho pripravená. Všetko hravo zvládnete vďaka intuitívnemu dotykovému OLED displeju a farebnému zobrazeniu jednotlivých nápojov. Elegantný dizajn a jednoduchá údržba už len podčiarkujú absolútne pohodlné užívanie a dokonalosť tohto prístroja.

„Naše kávovary radu Evidence sú odkazom nemeckého dedičstva a ponúka naozajstný zážitok z pitia kávy. Sú prepojením vyspelej technológie výroby s najmodernejšími trendmi dizajnu. S kávovary Evidence si preto budete môcť vychutnávať perfektne pripravené espresso alebo cappuccino s krémovou penou veľmi jednoduchým spôsobom v pohodlí svojho domova,“ vysvetľuje Kateřina Holíková, produktová manažérka značky KRUPS. 

Odporúčaná cena kávovaru KRUPS EVIDENCE ONE EA895 je 26 490 Kč/ 949 EUR.

https://www.krups.sk

https://www.homeandcook.sk

Francúzska rodinná firma Groupe SEB, na českom trhu známa vďaka značkám Tefal, Rowenta či Krups, sa v rámci svojho projektu zaväzuje k opraviteľnosti výrobkov po dobu 10 rokov - to platí už pre celých 95% produkcie spoločnosti.

 

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite