Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Domácnosť pod parou

.sponzorované .promotion

Svet objavil paru už v 19. storočí a priemyslu vtedy vládol parný stroj. Para je ale rovnako účinná aj dnes, keď ju potrebujeme pri mnohých činnostiach. Okrem toho, že nám pomáha zdravšie a chutnejšie variť, vie ošetriť vaše oblečenie aj podlahu, aby boli ideálne dezinfikované a zbavené baktérií a nečistôt. Na jej sile je postavený nejeden domáci spotrebič.

Domácnosť pod parou

paríš, parím, paríme

Pri praní sa vaše prádlo nedokáže bohužiaľ zbaviť všetkých baktérií a mikroorganizmov. Tie sa dokážu zničiť iba vďaka vysokej teplote a pare – teda pri žehlení. To síce nepatrí medzi najpopulárnejšie činnosti, ale s niekoľkými šikovnými pomocníkmi ide o dosť ľahšie. S parným generátorom, ktorý vďaka silnému parnému rázu dokáže vyžehliť a tiež dezinfikovať látku v niekoľkých vrstvách, ušetríte až polovicu času. S naparovačkou bielizne sa zase jednoducho môžete zaobísť bez manipulácie so žehliacou doskou. V oboch prípadoch para účinne a ľahko bielizeň vyrovná a navyše hygienicky ošetrí.

Perfektné výsledky žehlenia, 100% hygiena bielizne, jednoduchosť ovládania, extrémna rýchlosť žehlenia, úspora času, dlhá životnosť spotrebiča ... To všetko iba s jedným parným generátorom nového radu Pro Express Ultimate (GV9581) značky Tefal pre rýchle a účinné žehlenie všetkých druhov látok. Odporúčaná cena je 439 eur. 

Všestranný pomocník Tefal IXEO Power (QT2020) - žehlička s integrovaným naparovaním odevov a inteligentná žehliaca doska Smart Board, vám pomôže spoľahlivo pripraviť oblečenie na každú situáciu. Praktické 3v1 ponúka polohovateľnú žehliacu dosku pre ľahké žehlenie, od vertikálneho naparovania, horizontálneho žehlenia, až po 30 ° pozíciu pre odstránenie drobných záhybov. Veľkosť Smart Board je optimálna pre všetky typy oblečenia, napríklad košele na ňom vyžehlíte 2x rýchlejšie ako na klasickej žehliacej doske! Inovatívna vysokotlaková technológia (až 5,8 barov oproti bežným 5 barom) produkuje mimoriadne množstvo pary. Intenzívna sila pary zahubí až 99,9% baktérií, odstráni zápach a osvieži bielizeň, ktorá sa stane hygienicky čistou. Tefal IXEO Power je možné použiť aj na jemnejšie látky ako je zamat alebo na hrubšie materiály, s technológiou chytrej ochrany Smart Protect možno bielizeň z menšej vzdialenosti napariť a ručne uhladiť. Súčasťou balenia je aj vešiak pre jednoduchšie naparovanie a textilná kefa pre hrubé tkaniny. Odporúčaná cena je 409 eur.       

               

Ručný naparovač odevov Tefal Access Steam Pocket (DT3030) hladko odstráni všetky záhyby, pachy a účinným naparovaním (1300 W) s parným výkonom 19 g / min. vydezinfikuje oblečenie, a to bez žehliacej dosky. Nahreje sa už za 15 sekúnd, hladké výsledky dosiahnete naozaj behom chvíle. Poteší vás tiež elegantný a kompaktný dizajn - vďaka skladacej hlave môžete s naparovačom odevov pohodlne cestovať, navyše jeho konštrukcia je ultra ľahká. S funkciou automatického vypínania sa nemusíte báť, že by ste pri rýchlom odchode z domova naparovač nechali zapnutý. S naparovačom odevov sa bezstarostne postaráte o všetky typy tkanín, či už máte v šatníku kúsky z najjemnejšieho hodvábu, alebo napríklad okolo seba v domácnosti povrchy z juty. Odporúčaná cena ručného naparovača odevov Tefal Access Steam Pocket je 62,90 eur.

Najvýkonnejšia naparovacia žehlička Tefal Ultimate Pure (FV9845) je dokonalým pomocníkom pre žehlenie vašej bielizne. Úplne nová unikátna technológia filtra mikročastíc zabraňuje úniku vodného kameňa na oblečenie, a zároveň bráni upchatiu naparovacích kanálikov, čo predlžuje životnosť nielen žehličke, ale aj vašej bielizni. Vysoký parný výkon 260 g / min. je zárukou bezchybného vyžehlenie každého typu oblečenia aj v tých najzložitejších záhyboch. Ergonomický tvar rukoväte a špeciálna technológia Durilium AirGlide Autoclean spríjemnia manipuláciu a sklz žehličky po akomkoľvek druhu textilu. Odporúčaná cena je 135 eur.

dva v jednom

Zjednodušenie každodenného upratovania ocení každá gazdinka, čo si budeme hovoriť. Najviac však oceňujeme úsporu času! Aj v tom môže byť para veľmi nápomocná. Rowenta Clean & Steam All Floors (RY7597WH) zvládne vysať aj vytrieť naraz. Patentovaná vysoko účinná trubica Dual Clean and Steam podlahy vysaje a zároveň hygienicky vyčistí, to všetko naraz. Súčasťou je nástavec Ultra Glider, ktorý ľahko a jednoducho umožňuje vysávanie, a to vrátane parného vysávania kobercov. Unikátna technológia Advanced Cyclonic Technology umožňuje perfektné vysávanie bez vrecka s objemom 0,4 L. Vytieranie pomocou pary, ktorá zničí až 99% baktérií, navyše zvládnete bez použitia akejkoľvek chémie. Odporúčaná cena je 339 eur.

dokonalé vlny

Asi by ste neverili, že para má intenzívnu účinnosť, aj keď jej použijete relatívne málo. Dôkazom je parná kulma - unikátna parná technológia zaručuje, že vlasy nezľahnú a zároveň budú hydratované. V špičke kulmy je nádobka, do ktorej nalejete vodu a tá sa premení na jemnú paru. 48 mikrootvormi potom preniká do celého prameňa. Vytvoríte tak pružné vlny, ktoré dlho udržia svoj tvar. Odporúčaná cena Rowenta Steam Curler Premium Care (CF3810) je 71,90 eur. 

zdravo, teda v pare

Revolúcia v kuchyni s geniálnym pomocníkom s výrečným názvom Cook4me + (CY851130), čiže uvar mi! Digitálny multifunkčný hrniec vám pomôže uvariť ľahko a rýchlo, v kuchyni zastane niekoľko úloh - poslúži ako pomalý hrniec, ryžovar alebo parný hrniec. Stlačením gombíka jednoducho vyberte jeden zo 150 nahratých receptov pre predjedlá, hlavné jedlá a dezerty, alebo si nastavte varenie podľa konkrétnej ingrediencie. Väčšinu receptov navyše zvládne do 15 minút. Odporúčaná cena je 277 eur.

Ak vám naozaj záleží na zdravom a chutnom jedálničku, je pre vás úprava pokrmov v pare úplne ideálna. Nahradíte tak vyprážanie, pečenie a vyhnete sa prepaľovanému tuku, ktorý je pre telo škodlivý. Komfortne tak pripravíte ľahké a zároveň výživné jedlá s dokonalou chuťou. Parný hrniec Tefal Vitacuisine Compact (VS400333) disponuje patentovanou funkciou Vitamin+, ktorá zrýchli priebeh varenia a súčasne uchová aj viac vitamínov. Technológia parného hrnca Vitacuisine Compact zaručuje unikátnu cirkuláciu vzduchu, vďaka ktorej môžete bez obáv variť napríklad trojchodové menu naraz a nemusíte sa báť pomiešania vôní alebo chutí jednotlivých pokrmov. Hrniec disponuje špeciálne upravenými parnými košmi, ktoré umožňujú dokonca aj prípravu rôznych zmesí a omáčok. Odporúčaná cena je 154 eur.

 https://www.tefal.sk

https://www.rowenta.sk

https://www.homeandcook.sk

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite